»KAUNEUDENHOITO ON ELÄMÄNTYYLI JA FILOSOFIA«

Selle pildi alt-atribuut on tühi. Failinimi on MAR_Unterschrift_light_cerise_4c.jpg

Lähes 60 vuotta sitten MARIA GALLAND kehitti vallankumouksellisen ja ainutlaatuisen holistisen kauneuden menetelmän, joka perustui energiaan, tarkkuuteen ja harmoniaan, joka on nykyaikana ajankohtaisempi kun koskaan ennen.

Tämän ainutlaatuisen menetelmän perusteena on 100% manuaalinen muotoilutekniikka, joka tuo elinvoimaa soluihin ja palauttaa ihoon energian. Tehokkaiden kotikäyttöön tarkoitettujen tuotteiden ja tasapainoisten elämäntapavinkkien yhdistelmä tuo ihon kauneuden esille välittömästi.

INSPIROIDU NAISESTA, JOLLA OLI VISIO

MADAM MARIA GALLAND – PIONEERI, JONKA UNELMANA OLI TUODA NÄKYVIIN KAIKENIKÄISTEN NAISTEN KAUNEUS.

Intohimoisena tanssijana Maria Gallandin suurin halu oli ilmaista kauneutta. Hän oli vakuuttunut siitä, että kauneus on yhteydessä energiaan. Hänen vakaumuksensa oli, että jokaisella naisella on oma energiansa, joka tekee hänestä lumoavan ja kauniin. Siksi hän teki tästä unelmasta elämäntehtävänsä – uuden sukupolven ammattimaiset ​​hoitotuotteet, joita on saatavilla parhaissa kauneushoitoloissa, kylpylöissä ja kodin kauneusrituaaleissa, jotta ihosi loistaisi.

TUNNE ENERGIAA, JOKA ON SAANUT ALKUNSA PARIISISTA

MARIA GALLAND PARIS SYNTYI MAAILMAN KAUNEUDEN PÄÄKAUPUNGISSA JA VIIHTYY EDELLEEN METROPOLIN SYDÄMESSÄ.

M a r i a G a l l a n d P a r i s sijaitsee Pariisin sydämessä, kuuluisalla Le Marais’n alueella avantgardistisen luovuuden keskellä. Asuinalue on edelleen inspiraation lähde uusille tuotteillemme, hoito- ja elämäntapaneuvoillemme, joita täydennämme perinteisellä tietämyksellämme.

KOE HOLISTINEN LÄHESTYMISTAPA KAUNEUTEEN

MARIA GALLAND PARIS TULKITSEE LUOJANSA FILOSOFIAA JA TARJOAA VALLANKUMOUKSELLISEN MENETELMÄN, JOKA ANTAA VÄLITTÖMIÄ NÄKYVIÄ TULOKSIA.

MÉTHODE BEAUTÉ ACTIVE koostuu kolmesta osasta:

-tehokas huoltotekniikka

-innovatiiviset koostumukseltaan täydelliset hoitotuotteet, joissa yhdistyvät parhaiten tiede ja luonto

-valituilta asiantuntijoilta saadut suositukset työ- ja yksityiselämän tasapainottamiseen

Kaikki nämä kolme elementtiä yhdessä muodostavat metodimme kauneushoidossa.Lisa plokkLisa plokkLisa plokkLisa plokkLisa plokk

Maria Galland
Selle pildi alt-atribuut on tühi. Failinimi on MG_Scan1_f_Taupe-696x1024.jpg
Selle pildi alt-atribuut on tühi. Failinimi on Maria-Galland_ESL_-0418_lay_ZW-640x1024.jpg
MARIA GALLAND PARIS edustustalo Pariisissa