Uutuustuotteet

Näytetään kaikki 16 tulosta

 • 990 Cell`Sun Self Tan Milk 150ml – Itseruskettava voide kasvoille ja vartalolle

  50,50

  Itseruskettava kevyt voide kasvoille ja vartalolle, luonnolliseen ja pitkäkestoiseen rusketukseen, helppokäyttöinen.

  Itseruskettava voide säilyttää kesärusketuksen ja suojaa samalla ihon kauneutta pysyvästi. Sen helposti levitettävä koostumus luo luonnollisen näköisen rusketuksen muutamassa tunnissa. Puolukan kantasoluilla rikastettu koostumus suojaa intensiivisesti oksidatiiviselta stressiltä ja auttaa korjaamaan näkyviä valoikääntymisen merkkejä. Palauttaa elastisuuden ja kiinteyden. Kosteuttava ja pehmentävä voide jättää ihon pehmeäksi ja miedon tuoksuiseksi.

  ITSERUSKETUSAINEET Antaa iholle luonnollisen rusketuksen muutamassa tunnissa.

  MOISTURIZING COMPLEX Varmistaa optimaalisen kosteutuksen. Tekee ihosta joustavan ja pehmeän.

  PUOLUKKA-KANTASOLUT Auttaa suojaamaan ihoa oksidatiiviselta stressiltä. Ne auttavat vähentämään tummia läiskiä, ​​tasoittavat ihoa ja tekevät siitä kiinteämmän.

   

  Levitä kuorinnan jälkeen perusteellisesti puhdistetulle iholle Pese kädet levityksen jälkeen. Toista voiteen käyttö 3 päivän kuluttua HUOM! Tuote ei sisällä aurinkosuojaa tai suojaa auringonpolttamilta. Jos olet käyttänyt itseruskettavaa maitoa, se ei tarkoita, että iho olisi aurinkosuojaystävällisempi. Vältä joutumista silmiin.

 • 681 Lift`Expert Smoothing Patches – Lift`Expert kiinteyttävät hydrogeeli laastarit

  20,00
  Lift'Expert silottavat laastarit on kehitetty erityisesti viidelle rypyistä eniten kärsivälle alueelle. Laastarit sisältävät tasoittavia ja kosteuttavia aktiiviaineita, joiden koostumus sisältää neljämolekyylistä hyaluronihappoa, toimii ihon eri kerroksissa. Suuret molekyylit jäävät orvaskeden pinnalle ja muodostavat suojaavan ja kosteuttavan kalvon, joka vähentää hienojen juovien ilmaantumista Pienet molekyylit imeytyvät syvälle ihoon, estävät kollagenaasia (kollageenikuituja hajottava entsyymi) ja täydentää ihoa sisältäpäin solutiheyden vahvistamiseksi. Hydrogeeliteknologian ansiosta laastarit toimivat "toisena ihona", mikä edistää aktiiviaineiden optimaalista imeytymistä ihoon.
  NELJÄMOLEKULAARINEN HYALURONIHAPPO
  Hyaluronihappoa toimii samanaikaisesti ihon eri kerroksissa stimuloiden kollageenin tuotantoa ja vahvistaen solutiheyttä.
  JÄÄVIINIUUTE
  Jääviiniä saadaan viinirypäleistä, jotka kerätään, kun lämpötila laskee alle -7 °C. Tämä prosessi mahdollistaa korkeiden polyfenolipitoisuuksien saamisen rypäleistä, jotka tunnetaan antioksidanttisista ominaisuuksistaan.
  Kehäkukkauute sisältää paljon oligosakkarideja, oligomeeriä, joka tukee prokollageenin synteesiä ja rajoittaa kollagenaasin toimintaa.
 • 550 Lumin’Éclat Eye Care 2x10ml – päivä- ja yösilmävoiteen duo

  86,50

  Silmänympärysvoide – duo, joka vähentää väsymyksen merkkejä ja kirkastaa silmänympärysihoa. Silmänympärysalue ansaitsee erityistä huomiota. Stressi, väsymys, unettomuus tai muut ympäristötekijät vaikuttavat negatiivisesti herkälle ihoalueelle, koska ihon biologiset toiminnot ovat epätasapainossa. Muodostuu näkyviä pieniä ryppyjä, tummia silmänalusia ja turvotusta, jotka ovat usein näkyviä merkkejä väsymyksestä. Tämä hoitokaksikko koostuu päivä- ja yöhoidosta, joka varmistaa jatkuvan synergistisen vaikutuksen, joka on mukautettu ihon biorytmiin.

  Koostumuksen ytimessä on persialainen silkkipuuyhdistelmä, jolla on valoa heijastava vaikutus (vain päivähoidossa) ja muut aktiiviaineet jotka varmistavat hienojen juonteiden, tummien silmänalusten ja turvotuksen pehmentymisen vähentäen näkyvästi väsymyksen merkkejä ja palauttaen hehkun. tällä herkälle ihoalueelle. Ne on yhdistetty valikoituihin fytolipideihin, jotka vahvistavat ihon suojakerrosta ja antioksidanttisuojaa (vain päivähoidossa), joka tukee ihon itsepuolustusmekanismia.

  PERSIALAISEN SILKKIPUUN YHDISTELMÄ – auttaa vähentämään väsymyksen merkkejä silmänympärysihosta sekä tummia silmänaluksia ja turvotusta.

  FYTORAVINTEET – kosteuttavat, hoitavat ja palauttavat ihon suojatoiminnan ja hydrolipidikerroksen.

  ANTIOKSIDANTTINEN SUOJA Suojaa ihoa kiireisen elämänrytmin aiheuttamilta oksidatiivisen stressin aiheuttamilta vaurioilta (stressi, väsymys, sininen valo, saastuminen, ruokavalio, myrkyt). Vain päivittäisessä koostumuksessa.

 • 561 Lumin`Eclat Perfecting Cream 50ml – korjaava päivävoide

  91,50

  Haluaisitko liittolaisen, joka antaa kasvoille luonnollisen hehkun ja tasaisen sävyn koko päiväksi?

  Tietyt merkit, kuten juonteet, laajentuneet huokoset, kuolleiden solujen kerääntyminen ja ihon kuivuminen, voivat ilmaantua intensiiviselle elämänrytmille altistuneelle iholle. Tämä tarkoittaa usein sitä, että ihon luonnollinen antioksidanttipuolustusjärjestelmä on ylikuormitettu – tämä johtaa epätasapainoon ihon biologisten toimintojen välillä. Tällöin ihon kyky heijastaa valoa heikkenee.

  Voiteen koostumuksen ytimessä on Provence ruusun uute ja photo-perfecting (valoa heijastava) teknologia, jotka luovat yhdessä tasaisemman sileämmän ihon. Auttavat paljastamaan ihon luonnollisen hehkun. Valo taittuu ja pinkinruskeat pigmentit sulautuvat ihoon . Sopii kaikkiin ihon sävyihin. Pigmentit imeytyvät välittömästi ja tasaisesti, jättämättä jälkiä alkuperäisestä väristä. Auttavat vahvistamaan ihon suojakerrosta ja antioksidanttisuojaa.

  PROVENCE RUUSUN UUTE

  Tasaisempi iho, tasoittunut pinta, vähentyneet hienot juonteet ja huokoset. Palauttaa ihon  luonnollisen hehkun.

  PHOTO-PERFECTING TEKNOLOGIA

  Antaa iholle hehkua ja auttaa pehmentämään huokosia, hienoja juonteita ja tummia läiskiä hienostuneen, säteilevän ilmeen saavuttamiseksi.

  FYTORAVINTEIDEN INFUUSIO

  Kosteuttaa, ravitsee, remineralisoi ja palauttaa ihon suojatoiminnan ja hydrolipidikalvon.

  ANTIOKSIDANTIT

  Suojaavat ihoa hektisen elämäntavan aiheuttamilta oksidatiivisilta stressivaurioilta (stressi, väsymys, sininen valo, saastuminen, ruokavalio, myrkyt).

 • 818 Smoothing Skincare Concealer 4ml – Silottava, ravitseva, pehmentävä peitevoide

  33,00

  Tummien silmänalusten pehmentämiseksi suosittelemme tätä S.O.S. peitevoidetta.

  Peitevoide piilottaa kasvojen epäpuhtaudet (arvet, punoitus…), palauttaa hehkun silmien ympärille ja suojaa ihoa ulkoisilta tekijöiltä. SPF 35  suojaa herkimpiäkin alueita UV-säteiltä.

  Kosteuttavat ja hoitavat aktiiviaineet: Hyaluronihappo –  pitkäkestoinen kosteutus, ryppyjä ehkäisevä vaikutus, parantunut joustavuus ja sileys. E-vitamiini – sojaa UV-säteilyn aiheuttamilta ihovaurioilta. Antioksidanttivaikutus –  hidastaa ihon ikääntymisprosessia.

  Voidemainen koostumus ja korkea peittokyky, antaa samettisen lopputuloksen.

 • 661 Lift`Expert Rich Firming Cream 50ml – Lift`Expert runsas kiinteyttävä voide

  130,00

  661 Lift Expert Rich Firming Cream ravitsee ihoa syvästi ja vaikuttaa positiivisesti ihon luonnolliseen ikääntymisprosessiin. Sen koostumus ei vaikuta yhteen, vaan kolmeen tekijään, jotka ovat vastuussa kollageenin hajoamisesta. Kollageeni on tärkeä proteiini ihon kimmoisuuden ylläpitämiseksi.

  Jääviiniuute suojaa kollageeniproteiineja oksidatiivisen stressin aiheuttamilta vaurioilta.

  Maito-ohdakeuute estää glykaatioprosessia, joka tekee kollageeniproteiineista jäykkiä.

  Polypeptidit lisäävät solujen aktiivisuutta stimuloimalla kollageenin tuotantoa.

  Kasviöljyt ja sheavoi vahvistavat ihon lipidien suojatoimintoa.

  Iho saa takaisin kiinteyden ja hehkun,  ihon pinta tasoittuu.

  KASVIÖLJYJÄ (JOJOBA, MAKEA MANTELI) JA SHAVOI.

  Erilaisten kasviöljyjen ja sheavoin yhdistelmä tekee tästä yhdistelmästä rauhoittavan ja ravitsevan sekä suojaa ihoa kuivumiselta ja palauttaa hydrolipidiesteen.

  MAITO-OHDAKEUUTE Yhdessä tokoferolin ja karnosiinin kanssa estävät glykaatiota, prosessia, jolla on taipumus jäykistää kollageeniproteiineja.

  JÄÄVIINIUUTE

  Jääviiniä saadaan rypäleistä, jotka kerätään, kun lämpötila laskee alle -7 °C. Tämä prosessi mahdollistaa korkeiden polyfenolipitoisuuksien saamisen rypäleistä, jotka tunnetaan antioksidanttisista ominaisuuksistaan.

  POLYPEPTIDIT

  Stimuloimalla kollageenin tuotantoa polypeptidit vaikuttavat solujen aktiivisuuteen, joka luonnollisesti vähenee iän myötä

 • 581 Lumin’Éclat Ultimate Perfecting Mask 50ml – täydellinen hehkunaamio

  71,50

  Joskus iho tarvitsee hieman apua, jotta se todella loistaa taas intensiivisten ja stressaavien elämäntapahtumien jälkeen. Kun ihon luonnollinen antioksidanttipuolustusjärjestelmä ylikuormitetaan intensiivisen elämäntapahtuman vuoksi, ihon biologisissa toiminnoissa voi ilmetä epätasapainoa ja ihon kykyä heijastaa valoa heikkenee. Silloin on aika lisätä hehkua ihonhoidolla, joka vaikuttaa jo muutamassa minuutissa Koostumuksen ytimessä: Provence ruusun uute ja muut ihon hehkua edistävät aktiiviaineet. Ne luovat tasaisemman ihon ja sileän ihon pinnan.  Ne myös auttavat tuomaan esiin ihon luonnollisen hehkun. Tässä naamiossa ne on yhdistetty valittuihin fytolipideihin, jotka vahvistavat ihon suojakerrosta ja antioksidanttisuojaan, joka tukee ihon itsepuolustusmekanismia.

  PROVENCE RUUSUN UUTE –  Tasaisempi ja sileämpi pinta, hienot juonteet ja huokoset harmonisoituvat visuaalisesti niin, että iho saa takaisin “luonnollisen” hehkun.

  FYTORAVINTEODEN INFUUSIO – Kosteuttaa, ravitsee, remineralisoi ja palauttaa ihon suojatoiminnan ja hydrolipidikerroksen.

  ANTIOKSIDANTISUOJA Suojaa ihoa nopeasta elämäntahdista johtuvilta oksidatiivisen stressin aiheuttamilta vaurioilta (stressi, väsymys, sininen valo, saastuminen, ruokavalio, myrkyt).

 • 822 Beautifying Bronzing Powder 9g – Ruskettava puuteri

  46,00

  Tämä puuteri tuo auringon vaikutuksen iholle yhdellä pyyhkäisyllä ja antaa välittömän upean hehkun.

  Kosteuttavien aktiiviaineiden ansiosta puuteri sulautuu helposti ihoon ja antaa luonnollisen lopputuloksen, joka kestää koko päivän.

  HYALURONIHAPPO Säilyttää ihon kosteuden ja tekee siitä pehmeän

  E-VITAMIINI Suojaa ihoa antioksidanttisen vaikutuksensa ansiosta.

 • 301 Perfecting Pore Refiner 30ml – Ihohuokosten puhdistaja rasvaiselle ja sekaiholle

  82,00

  Erityisen tehokkaan mutta hellävaraisen 301 PERFECTING PORE REFINERin avulla seka- ja rasvainen iho, jossa on näkyviä ryppyjä, saa juuri tarvitsemansa hoidon. Sen erityinen aktiiviaineiden yhdistelmä varmistaa pitkäkestoisen matta tuloksen, syvän solusuojan ja runsaasti kosteutta. Juonteet ja rypyt vähenevät, poistaa kiiltoa ja iho näyttää matalta ja raikkaalta. Tästä hellävaraisesti tuoksuvasta huokospuhdistusaineesta tekee erityisen sen aktiiviaineet, joilla on intensiiviset kirkastavat ominaisuudet ja maksimaalinen ikääntymistä estävä vaikutus.

   

  CERAMIDE COMPLEX korjaa ihon rakennetta.

   

  ENTSYYMI/HIILIILIKOMPLEKSI Auttaa ihoa poistamaan ylimääräistä rasvaa ja kuolleita ihosoluja.

   

  HYALURONIC ACID Kosteuttava vaikutus.

   

  Salvia, timjami – kirkastava vaikutus

 • 5B Nutri Vital Intense Rich Cream 50ml – intensiivinen korjaava yövoide

  118,50

  5B Nutri Vital Inten.Rich Cream on täyteläisen koostumuksensa ansiosta yöliittolainen kuivalle ja erittäin kuivalle iholle. Koostumus keskittyy arvokkaisiin ravintoaineisiin sekä elvyttäviin ja suojaaviin aktiiviaineisiin, jotka takaavat ihon palautumisen. Kaikki nämä aktiiviaineet toimivat synergiassa rauhoittaen ihoa ja auttavat palauttamaan ihon lipiditason ja suojatoiminnan.  Parantaa ihon itsepuolustusmekanismeja ulkoisia stressitekijöitä vastaan ​​estämällä suojatoiminnan heikkenemistä. FYTOSTEROLIEN JA HASSELPÄHKINÄÖLJYN YHDISTELMÄ antaa iholle arvokkaita lipidiaineita. A- JA B6-VITAMIINIEN SEOS edistää ihon uusiutumista. MEHILÄISVAHA suojaa transepidermaaliselta kuivumiselta. ALLANTOIINI SEKÄ KAMOMILLA- JA HEVOKASTANJAUUTTEET rauhoittavat ihoa ja varmistavat ihon hyvinvoinnin.

 • 816 Hydra-Mineral Powder Foundation 15 Beige 7,5g – kosteuttava mineraalipuuteri

  51,20

  Irtopuuteri, jossa yhdistyvät  ihonhoito ja meikki. Erittäin hienon koostumuksensa ansiosta on täysin läpinäkyvä jättämättä jäämiä kasvoille. Kosteuttavilla ainesosilla rikastettu 816 Hydra-Mineral Powder Foundation luo välittömästi luonnollisen, tasaisen ja mattapintaisen ihon koko päiväksi. Ravitsevia aktiiviaineita sisältävien meikkituotteiden päivittäinen käyttö on todellinen lisäarvo ihon kunnon pitkäaikaiselle parantamiselle. Päivä päivältä iho saa enemmän kosteutta ja uusiutuu. HYALURONIHAPPO Säilyttää ihon kosteuspitoisuuden ja tekee siitä pehmeän

  POLYNESIAN HELMIJAUHE Suojaa ihoa ympäristön vaikutuksilta.

 • 560 Lumin’Éclat Beautifying Cream 50ml – kaunistava hehkuvoide

  89,50

  Säteilevä ja rauhoittava päivittäinen liittolainen intensiiviselle elämäntavalle altistuneelle iholle. Kun ulkoiset tai sisäiset oksidatiiviset stressitekijät kuormittavat ihon luonnollista antioksidanttista puolustusjärjestelmää, ihon biologiset toiminnot voivat häiriintyä. Tämä johtaa usein pienien ryppyjen syntyä, laajentuneita huokosia, lisääntyneitä kuolleita ihosoluja ja kuivumista. Ihon luonnollinen kyky heijastaa valoa voi heikentyä. Koostumuksen ytimessä on Provence ruusun uute ja muut ihon hehkua edistävät aktiiviaineet. Ne tarjoavat tasaisemman ihon ja sileämmän ihon pinnan. Ne myös auttavat tuomaan esiin ihon luonnollisen hehkun. Tässä voiteessa ne on yhdistetty valikoituihin fytoravinteisiin, jotka auttavat vahvistamaan ihon suojakerrosta ja antioksidanttisuojaan, joka tukee ihon itsepuolustusmekanismeja.

  PROVENCE RUUSUN UUTE – Tasaisempi ja sileämpi pinta, hienot juonteet ja huokoset harmonisoituvat visuaalisesti niin, että iho saa takaisin luonnollisen hehkunsa.

  FYTORAVINTEET –  Kosteuttavat, ravitsevat, remineralisoivat ja palautta ivathon suojatoiminnan ja hydrolipidikerroksen.

  ANTIOKSIDANTISUOJA Suojaa ihoa nopeasta elämäntahdista johtuvilta oksidatiivisen stressin aiheuttamilta vaurioilta (stressi, väsymys, sininen valo, saastuminen, ruokavalio, myrkyt).

 • 540 Lumin’Éclat Enhancing Serum 30ml – virkistävä hehkuseerumi

  94,50

  Päivittäin intensiiviselle elämänrytmille altistuva iho tarvitsee piristystä palauttaakseen hehkunsa. Stressi, väsymys, unettomuus tai muut ympäristövaikutukset voivat vahingoittaa ihon luonnollista antioksidanttista puolustusjärjestelmää. Tämä aiheuttaa epätasapainon ihon biologisissa toiminnoissa. Tuloksena on usein pieniä ryppyjä, laajentuneita ihohuokosia, kuolleiden ihosolujen lisääntymistä ja ihon kuivumista. Ihon luonnollinen heijastuskyky saattaa heikentyä

  Seerumin koostumuksen ytimessä on Provence ruusun uute ja muut ihon hehkua edistävät aktiiviaineet. Niiden ansiosta ihon pitä näyttää tasaisemmalta ja sileämmältä. Ne myös auttavat tuomaan esiin ihon luonnollisen hehkun. Tässä seerumissa ne on yhdistetty valikoituihin fytolipideihin, jotka auttavat vahvistamaan ihon suojakerrosta ja antioksidanttisuojaa, joka tukee ihon itsepuolustusmekanismeja.

  PROVANCE RUUSUN UUTE Tasaisempi ja sileämpi pinta, hienot juonteet ja huokoset harmonisoituvat visuaalisesti niin, että iho saa takaisin luonnollisen hehkunsa.

  FYTORAVINTEIDEN INFUUSIO Kosteuttaa, ravitsee, remineralisoi ja palauttaa ihon suojatoiminnan ja hydrolipidikerroksen.

  ANTIOKSIDANTISUOJA Suojaa ihoa nopeasta elämäntahdista johtuvilta oksidatiivisen stressin aiheuttamilta vaurioilta (stressi, väsymys, sininen valo, saastuminen, ruokavalio, myrkyt).

 • 263 Hydra Global Mattifying Cream 50ml – mattavoide

  85,00

  Geelivoide rasvaiselle iholle. Palauttaa ihon kimmoisuuden ja säteilyn. Hyaluronihappo palauttaa ja ylläpitää ihon kosteustasoa. Avokadoöljy vahvistaa ja uudistaa ihon suojakerrosta. Iris Florentia antaa mattapintaisen lopputuloksen ja sileän ihon.

 • 63 Overnight Peeling Lotion 75ml – hellävarainen kuorintaemulsio

  52,00
  Hellävarainen kuorintaemulsio.
  Tarkoitettu erityisesti yökäyttöön – poistaa hellävaraisesti kuolleet ihosolut vahvistaen
  samalla ihon luonnollista suojakerrosta.
  Mikä tekee tästä kuorintaemulsiosta  erityisen?
  Kolmen tehokkaan aktiiviaineen trio:
  – PHA happo (polyhydroksihapot) kuorivat hellävaraisesti, parantavat ihon rakennetta, korjaavat ihon suojakerrosta ja lisäävät hehkua.  PHA happo tunnetaan ihoystävällisempänä kun AHA happo ​​ja siksi tämä tuote sopii
  kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle.
  – Pantenoli on koostumukseltaan vielä hellävaraisempi ja sillä on rauhoittava sekä ravitseva vaikutus.
  – Vitamiini B3 kirkastaa ihoa, vähentää ikääntymisen merkkejä ja pehmentää juonteita ja tasoittaa.
  Käyttöohje: Levitä vanulapuilla puhdistetulle iholle. Imeytymisen jälkeen on seerumin ja voiteen vuoro.
  Herkkä ja kuiva iho – aluksi  2-3 krt/vko, myöhemmin päivittäin. Rasvoittuvalle epäpuhtaalle iholle joka päivä.
 • 816 Hydra-Mineral Powder Foundation 25 Dorè 7,5g – kosteuttava mineraalipuuteri

  51,20

  Irtopuuteri, jossa yhdistyvät  ihonhoito ja meikki. Erittäin hienon koostumuksensa ansiosta on täysin läpinäkyvä jättämättä jäämiä kasvoille. Kosteuttavilla ainesosilla rikastettu 816 Hydra-Mineral Powder Foundation luo välittömästi luonnollisen, tasaisen ja mattapintaisen ihon koko päiväksi. Ravitsevia aktiiviaineita sisältävien meikkituotteiden päivittäinen käyttö on todellinen lisäarvo ihon kunnon pitkäaikaiselle parantamiselle. Päivä päivältä iho saa enemmän kosteutta ja uusiutuu. HYALURONIHAPPO Säilyttää ihon kosteuspitoisuuden ja tekee siitä pehmeän

  POLYNESIAN HELMIJAUHE Suojaa ihoa ympäristön vaikutuksilta.