Kuorinta, naamiot

Näytetään kaikki 10 tulosta

 • 66 Gentle Exfoliator – Hellävarainen kuorintavoide 50ml

  36,80

  Vahamainen kuorintavoide kasvoille ilman rakeita. Sopii myös herkälle iholle. Ei sisällä parabeenejä eikä parafiinejä. Entsyymi poistaa hellävaraisesti kuolleet ihosolut. Käytetään 1-4 kertaa viikossa riippuen ihotyypistä. Laitetaan kämmenelle riittävä määrä kuorintavoidetta, lämmitetään toisella kämmenellä, kunnes rakenne muuttuu nestemäiseksi. Levitetään hierovilla liikkeillä puhdistetulle ja kuivalle iholle, hierotaan 2-3 minuuttia. Huuhdellaan vedellä. Suositellaan välttämään silmiin joutumista. Vaikuttavat ainesosat: entsyymit, jotka on saatu bakteerikäynnillä

 • 2 Creamy Soft Mask – Voidemainen pehmeä naamio 50ml

  64,80

  Todella tehokas kasvonaamio, kosteuttaa väsynyttä ihoa ja tehostaa kudosten uusiutumista. Tämä kasvonaamio on tehokas ihon puhdistaja sekä kirkastaja. Poistaa hellävaraisesti iholta kuollutta solukkoa ja epäpuhtauksia. Pehmeä koostumus. Ainutlaatuinen aamuinen kasvojen puhdistaja.  Käytetään joka aamu, levitetään kolmeksi minuutiksi kasvoille, huuhdellaan haalealla vedellä. Sopii kaikille ihotyypeille. Vaikuttavat ainesosat: luonnollinen savi (28%), mansikkauute, allantoniini, muratti, B6- ja F- vitamiini

 • Hydra`Global Thirst-Que Mask 280 50ml – Hydra`Global kosteuttava kasvonaamio

  54,50

  Täydellinen ihon janon sammuttaja. Kevyellä, sulavalla tekstuurillaan imeytyy ihoon välittömästi, iho tuntuu heti raikkaalta. Kosteuttavia aktiivisia ainesosia sisältävän koostumuksen ansiosta naamio sulautuu ihoon ja kosteuttaa myös ihon syvempiä kerroksia. Innovatiiviset anti-aging-yhdistelmät kosteuttavat, antavat enrgiaa, elvyttävät ja suojaavat ihoa. Iho tuntuu raikkaalta ja hehkuvalta.

  HYDRA² KOMPLEX (hyaluronihapon tehostaja + hyaluronihappo)

  Stimuloi hyaluronihapon ja elastiinin luonnollista tuotantoa ihossa. Tarjoaa voimakasta kosteutusta, kiinteyttää ja tasoittaa ihoa.

  KOSTEUTTAVA YHDISTELMÄ

  Parantaa ihon kykyä säilyttää kosteutta ja kosteuttaa asteittain ihon eri kerroksia.

  ELVYTTÄVÄÄ YHDISTELMÄ

  Stimuloi ihon toimintaa, lisää ihosolujen energiatasoja ja vähentää väsymyksen merkkejä.

 • 41 Gentle Exfoliating Cream for Face – Hellävarainen kuorintavoide kasvoille 50ml

  44,80

  Kuorintavoide poistaa ihon päällimmäisestä kerroksesta lian ja kuolleet ihosolut,  ihonhoitotuotteet imeytyvät tehokkaammin. Sopii kaikille ihotyypeille.  Puhdistaa ihoa hellävaraisesti ja tehokkaasti, parantaa ihon rakennetta. Käytetään ihon puhdistuksen jälkeen. Voide levitetään iholle hellästi hierontaliikkeillä. Huuhdellaan lämpimällä vedellä. Käytetään 1-2 kertaa viikossa. Vaikuttavat ainesosat: Sheavoi, makeamaissin uute, bisabolol, subtilis (proteolyyttinen entsyymi), biohajoavat rakeet.

 • 68 D-TOX Purifying mask -Syväpuhdistava naamio 75ml

  56,80

  Syväpuhdistava naamio kaikille ihotyypeille. Voidemainen naamio poistaa iholta kuolleet ihosolut ja vähentää epäpuhtauksia. Tasaa ihoa, lisää hehkua ja kirkkautta. D TOX hoidossa palauttaa ihon PH tason kuorinnan jälkeen. Vaikuttavat ainesosat: luonnollinen savi, papaijayhdistelmä (papain keratolytic enzyme), hevoskastanjan uute, pistaasia uute.

 • 721 Active´Age freshness&comfort mask – Active´Age virkistävä ja rauhoittava naamio50ml

  79,00

  Virkistävä ja ravitseva naamio aktivoi kypsän ihon. Kevyt rakenne, ravitseva koostumus. Ainutlaatuisella kantasolujen ja peptidien yhdistelmällä on välitön vaikutus: se antaa iholle virkistäviä ja ravitsevia komponentteja. Kompensoi ikääntymisen ja ympäristövaikutusten aiheuttamia ihomuutoksia.

  Parantaakseeni viilentävää ja virkistävää vaikutusta, suihkuta maskin päälle  722 ACTIVE AGE Sprayta. Käyttöohje :  1-2 kertaa viikossa, levitä ohut kerros tuotetta kasvojen, kaulan, dekolteen iholle ja anna vaikuttaa 5 minuuttia. Hiero loput maskista tai poista se vanulapuilla.

  Ihanteellinen matkakumppani maissa, joissa on kuuma ilmasto. Artisokka-lehtipeptidi parantaa ihon tiheyttä, kukkivat tupakkatripeptidit ja peptidi tukevat glukosamiiniglykaanien biosynteesiä. Vadelma- ja punapapuuutteet suojaavat ihoa hapettumisvaurioilta. Hyaluronihappo- ja sheavoi-kompleksikostea

 • 581 Lumin’Éclat Ultimate Perfecting Mask 50ml – täydellinen hehkunaamio

  71,50

  Joskus iho tarvitsee hieman apua, jotta se todella loistaa taas intensiivisten ja stressaavien elämäntapahtumien jälkeen. Kun ihon luonnollinen antioksidanttipuolustusjärjestelmä ylikuormitetaan intensiivisen elämäntapahtuman vuoksi, ihon biologisissa toiminnoissa voi ilmetä epätasapainoa ja ihon kykyä heijastaa valoa heikkenee. Silloin on aika lisätä hehkua ihonhoidolla, joka vaikuttaa jo muutamassa minuutissa Koostumuksen ytimessä: Provence ruusun uute ja muut ihon hehkua edistävät aktiiviaineet. Ne luovat tasaisemman ihon ja sileän ihon pinnan.  Ne myös auttavat tuomaan esiin ihon luonnollisen hehkun. Tässä naamiossa ne on yhdistetty valittuihin fytolipideihin, jotka vahvistavat ihon suojakerrosta ja antioksidanttisuojaan, joka tukee ihon itsepuolustusmekanismia.

  PROVENCE RUUSUN UUTE –  Tasaisempi ja sileämpi pinta, hienot juonteet ja huokoset harmonisoituvat visuaalisesti niin, että iho saa takaisin “luonnollisen” hehkun.

  FYTORAVINTEODEN INFUUSIO – Kosteuttaa, ravitsee, remineralisoi ja palauttaa ihon suojatoiminnan ja hydrolipidikerroksen.

  ANTIOKSIDANTISUOJA Suojaa ihoa nopeasta elämäntahdista johtuvilta oksidatiivisen stressin aiheuttamilta vaurioilta (stressi, väsymys, sininen valo, saastuminen, ruokavalio, myrkyt).

 • 1000 MILLE LES PATCHS OR CONTOUR DES YEUX 4×2 – MILLE silmälaastarit

  53,00

  1000 MILLE Les Patchs Or Contour des Yeux sisältää runsaasti ainutlaatuisia aktiiviosia, jotka tarjoavat ainutlaatuisen ikääntymistä ehkäisevän ratkaisun silmänympärysiholle. 24- karaatin kulta auttaa stimuloimaan ihon toimintaa ja antaa silmänympärysiholle raikkautta ja säihkettä. Ikääntymistä ehkäisevien ainesosien yhdistelmä kosteuttaa, silottaa, kiinteyttää ja suojaa herkkää silmänympärysihoa. Täydellinen viikoittainen kauneusrituaali, joka antaa silmänympärysiholle raikkaan hehkun  ja tuo esiin nuorekkuuden.

 • 480 Nutri`Vital Naamio kuivalle iholle 50ml

  109,00

  480 Nutri Vital Mask hemmottelee kuivaa ja erittäin kuivaa ihoa täyteläisellä ja elastisella koostumuksellaan. Koostumus keskittyy arvokkaisiin ravintoaineisiin sekä elvyttäviin ja suojaaviin tehoaineisiin, jotka takaavat erittäin täyteläisen hyvinvoinnin tunteen. Kaikki nämä vaikuttavat aineet toimivat synergiassa palauttaen ihon hyvinvoinnin ja auttavat palauttamaan ihon lipiditason ja siten suojatoiminnan. Ne auttavat myös parantamaan ihon itsepuolustusmekanismeja ulkoisten stressitekijöiden sattuessa estämään suojatoiminnan heikkenemisen edelleen.

  KASVIÖLJYJEN SEOS antaa iholle arvokkaita lipidielementtejä. E-VITAMIINI auttaa parantamaan ihon itsepuolustusmekanismeja ulkoisia stressitekijöitä vastaan. ARGAN ÖLJYN JA KAVIAARIUUTTEEN YHDISTELMÄ edistää ihon elvyttämistä ja uusiutumista. KOSTEUTTAVAT AMINOHAPOT, ALLANTOIINI JA PANTENOLI  rauhoittavat ja antavat iholle hyvä olo tunteen.

 • 63 Overnight Peeling Lotion 75ml – hellävarainen kuorintaemulsio

  52,00
  Hellävarainen kuorintaemulsio.
  Tarkoitettu erityisesti yökäyttöön – poistaa hellävaraisesti kuolleet ihosolut vahvistaen
  samalla ihon luonnollista suojakerrosta.
  Mikä tekee tästä kuorintaemulsiosta  erityisen?
  Kolmen tehokkaan aktiiviaineen trio:
  – PHA happo (polyhydroksihapot) kuorivat hellävaraisesti, parantavat ihon rakennetta, korjaavat ihon suojakerrosta ja lisäävät hehkua.  PHA happo tunnetaan ihoystävällisempänä kun AHA happo ​​ja siksi tämä tuote sopii
  kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle.
  – Pantenoli on koostumukseltaan vielä hellävaraisempi ja sillä on rauhoittava sekä ravitseva vaikutus.
  – Vitamiini B3 kirkastaa ihoa, vähentää ikääntymisen merkkejä ja pehmentää juonteita ja tasoittaa.
  Käyttöohje: Levitä vanulapuilla puhdistetulle iholle. Imeytymisen jälkeen on seerumin ja voiteen vuoro.
  Herkkä ja kuiva iho – aluksi  2-3 krt/vko, myöhemmin päivittäin. Rasvoittuvalle epäpuhtaalle iholle joka päivä.