Silmänymärys- ja dekoltealueen tuotteet

SPECIFICS LINE Ylläpitää herkkien ihoalueiden kauneutta:
Silmät, kaula, dekolte tarvitsevat tehokasta huolenpitoa.

Näytetään kaikki 8 tulosta

 • 650 Lift`Expert Wrinkle filler – Hoitava voide rypyille ja silmänympärysalueelle 15ml

  90,50

  Käytä 650 Lift Expert eri alueille soveltuvaa voidetta aamulla ja illall. Kasvojen alueella, joissa on ryppyjä (silmien ympärillä, huulten ympärillä, otsalla jne.). Kiinteyttää silmänympärysihoa, vähentää turvotusta, auttaa lieventämään tummia varjoja. Erityisen ainesosayhdistelmän, bioaktiivisen peptidiyhdistelmän, Shitake-sieniuutteen, makeiden manteliproteiinien biopolymeerin ansiosta tuote tasoittaa tehokkaasti ryppyjä.

 • 1000 MILLE LA CRÈME YEUX 15ml – MILLE silmänympärysvoide

  114,00

  1000 MILLE La Crème Yeux, illa on hellävaraisesti imeytyvä koostumus, joka torjuu silmien ympärillä esiintyviä ikääntymisen merkkejä ja tarjoaa ainutlaatuisen kokonaisvaltaisen ikääntymistä ehkäisevän ratkaisun turvotusta, tummia silmänalusia ja ryppyjä vastaan. Päivä päivältä väsymyksen merkit vähenevät näkyvästi ja silmänympärysiho näyttää nuorekkammalta.

  Valkoinen tryffeli – Kosteuttaa tehokkaasti, silottaa ja palauttaa ihon tasapainon.

  24- karaatin kulta – Stimuloi ihon energiaa ja palauttaa ihon hehkun.

  Anti-age peptidit – Vähentää ryppyjä ja korjaa ihon kimmoisuutta.

  Solujen uudistaja – Vähentää näkyvästi ikääntymisen merkkejä, uudistaa ihon rakennetta ja säilyttää ihon nuorekkuuden.

 • 250 Hydra`Global Eye Contour Gel 15ml – Hydra Global silmänympärysgeeli-voide

  70,50

  Hydra`Global silmänympärysgeeli-voide kosteuttaa tehokkaasti ja tuo esille ihon energian säilyttäen ihon nuorekkuuden. Todistetusti tehokas: Tummat silmänalukset ja turvotus vähenevät näkyvästi. Silmänympärysalue näyttää levänneeltä ja kuivan ihon aiheuttamat juonteet vähenevät. Kofeiini ja valoa heijastava yhdistelmä – taistelevat tummia varjoja vastaan, elvyttävät silmänympärysaluetta. Turvotusta estävä yhdistelmä – vähentää ja estää turvotusta silmien alla. Molekulaarinen hyaluronihappo – kosteuttaa tehokkaasti, kiinteyttää ja tasoittaa ihoa. Energiaa antava yhdistelmä – stimuloi ihon toimintaa, lisää ihosolujen energiatasoa ja vähentää väsymyksen merkkejä. Levitä silmänympärysalueelle aamulla ja illalla hieromalla ihoon. Oftalmologisesti testattu. Hajuton.

 • 90 Firming Troath Cream – Kiinteyttävä kaulavoide 30ml

  72,00

  Tehokas hoito kaulan ja dekolteen alueen iholle. Tämän voiteen erityiset aktiiviset ainesosat tekevät ihosta joustavan ja palauttavat  ihon hyvinvoinnin. Levitä puhdistetulle iholle aamulla ja illalla . Tärkeimmät vaikuttavat aineosat: Tensine®, Raffermine®, kaviaariuute, hyaluronihappo, A- ja E-vitamiinit, riisiöljy, omega plankton.

 • 450 Nutri Vital Eye Contour Cream 15ml – Nutri`Vital silmänympärysvoide

  86,00

  450 Nutri Vital Eye Contour Cream hemmottelee täyteläisellä ja joustavalla koostumuksellaan. Koostumuksen ytimessä ovat arvokkaat ravintoaineet, korjaavat ja suojaavat aktiiviaineet, jotka on kehitetty erityisesti herkälle silmänympärysiholle. Kaikki nämä aktiiviaineet toimivat synergiassa palauttaen ihon hyvinvoinnin ja auttavat palauttamaan ihon lipiditason ja siten suojatoiminnan. Ne auttavat myös parantamaan  ihon itsepuolustusmekanismeja. Lisäksi aktiiviaineiden yhdistelmä auttaa lievittämään ihon väsymyksen merkkejä.

  Oftalmologisesti testattu. Hajuton.

  FYTOSTEROLIEN, KERAMIDIEN, MAKADAMIAN , SHEAVOIN SEKÄ ERILAISITEN LUONNONÖLJYJEN YHDISTELMÄ tarjoaa iholle arvokkaita lipidielementtejä. E-VITAMIINI auttaa parantamaan ihon itsepuolustusmekanismeja ulkoisia stressitekijöitä vastaan. ARGAN KANTASOULU UUTE edistää ihon elvyttämistä ja uusiutumista. YHDISTELMÄ HYALURONIHAPOSTA, SILKKIPUUSTA, MÄKIKUISMASTA, SVEITSILÄISEN JÄÄTIKÖN BAKTEERISTA SEKÄ KIINTEYTTÄVÄSTÄ MIKROLEVÄSTÄ auttaa vähentämään ihon väsymyksen merkkejä (tummia silmänaluksia, turvotusta, kuivuusjuonteita).

 • 251 Hydra`Global Anti-Fat.Cooling Eye Mask 30ml – hajuton monitehoinen silmänympärysnaamio

  62,50

  Hydra`Global hajuton monitehoinen silmänympärysnaamio – virkistävä koostumus. Kosteuttava naamio virkistää ja kiinteyttää välittömästi. Todistetusti tehokas – vähentää näkyvästi tummia varjoja ja turvotusta. Silmänympärysalue kirkastuu “RAIKKAAT SILMÄT” – peptidi vähentää turvotusta ja tummia varjoja. KOFEIINI- taistelee tummia varjoja vastaan, elvyttää silmänympärysaluetta. ENERGIAA ANTAVA YHDSTELMÄ stimuloi ihon toimintaa, lisää ihosolujen energiatasoa ja vähentää väsymyksen merkkejä. JOJOBA ÖLJY – kosteuttaa ja suojaa transepidermisen veden haihtumiselta. Käytä 2-3 kertaa viikossa. Anna vaikuttaa 10-15 minuuttia, hiero ihoon tai poista kosmeettisilla papereilla. Älä käytä vettä puhdistukseen.

 • 550 Lumin’Éclat Eye Care 2x10ml – päivä- ja yösilmävoiteen duo

  86,50

  Silmänympärysvoide – duo, joka vähentää väsymyksen merkkejä ja kirkastaa silmänympärysihoa. Silmänympärysalue ansaitsee erityistä huomiota. Stressi, väsymys, unettomuus tai muut ympäristötekijät vaikuttavat negatiivisesti herkälle ihoalueelle, koska ihon biologiset toiminnot ovat epätasapainossa. Muodostuu näkyviä pieniä ryppyjä, tummia silmänalusia ja turvotusta, jotka ovat usein näkyviä merkkejä väsymyksestä. Tämä hoitokaksikko koostuu päivä- ja yöhoidosta, joka varmistaa jatkuvan synergistisen vaikutuksen, joka on mukautettu ihon biorytmiin.

  Koostumuksen ytimessä on persialainen silkkipuuyhdistelmä, jolla on valoa heijastava vaikutus (vain päivähoidossa) ja muut aktiiviaineet jotka varmistavat hienojen juonteiden, tummien silmänalusten ja turvotuksen pehmentymisen vähentäen näkyvästi väsymyksen merkkejä ja palauttaen hehkun. tällä herkälle ihoalueelle. Ne on yhdistetty valikoituihin fytolipideihin, jotka vahvistavat ihon suojakerrosta ja antioksidanttisuojaa (vain päivähoidossa), joka tukee ihon itsepuolustusmekanismia.

  PERSIALAISEN SILKKIPUUN YHDISTELMÄ – auttaa vähentämään väsymyksen merkkejä silmänympärysihosta sekä tummia silmänaluksia ja turvotusta.

  FYTORAVINTEET – kosteuttavat, hoitavat ja palauttavat ihon suojatoiminnan ja hydrolipidikerroksen.

  ANTIOKSIDANTTINEN SUOJA Suojaa ihoa kiireisen elämänrytmin aiheuttamilta oksidatiivisen stressin aiheuttamilta vaurioilta (stressi, väsymys, sininen valo, saastuminen, ruokavalio, myrkyt). Vain päivittäisessä koostumuksessa.

 • 350 Lumin Èclat Day&Night Eye Care Duo 2x10ml – päivä – ja yösilmävoiteen setti

  86,50

  Silmänympärysalueen kauneuden ja nuorekkuuden pysyväksi säilyttämiseksi Maria Galland Paris on kehittänyt 350 Soin Duo Regard Jour & Nuit LUMIN’ÉCLAT: kaksoisratkaisun, joka koostuu päivä- ja yöhoidosta silmäalueen erityistarpeiden tyydyttämiseksi. Silmänympärysalueen ensimmäisten ikääntymisen ja väsymyksen merkkien korjamiseen.  Oftalmologisesti testattu. Hajuton.