Verkkokaupan www.maria-galland.fi (jäljempänä verkkokauppa) omistaja on Ivask Kosmeetika OÜ (rekisterikoodi 10798051), joka sijaitsee osoitteessa Liivalaia 33, 10118 Tallinn.

Myyntisopimuksen voimassaolo, tavarat ja hintatiedot

Myyntiehdot koskevat tavaroiden ostamista verkkokaupasta.

Verkkokaupassa myytävien tuotteiden hinnat ilmoitetaan tuotteiden vieressä. Hintaan lisätään maksu tavaroiden toimittamisesta. Verkkokaupassa myytävien tuotteiden hinnat ovat euroina.

Toimitusmaksu riippuu ostajan sijainnista ja toimitustavasta. Toimitusmaksu näytetään ostajalle tilausta tehtäessä.

Tietoja tavaroista tarjotaan verkkokaupassa suoraan tavaroiden vieressä.

Tilauksen tekeminen

Täällä kauppiaan on noudatettava ratkaisua ostoksen tekemiseen verkkokaupassaan.

Tavaroiden tilaamiseksi sinun on lisättävä haluamasi tuotteet ostoskoriin. Tehdäksesi tilauksen, täytä vaaditut tietokentät ja valitse sopiva tapa toimittaa tuote. Sen jälkeen näytöllä näkyy maksun määrä, joka voidaan maksaa turvallisesti seuraavilla maksutavoilla:

Virolaiset pankkilinkit: Swedbank, SEB, Luminor, LHV, Coop Pank, Pocopay

Maksa myöhemmät ratkaisut: Slice in 3, Leasing ID, Finora credit

Visa / Mastercard-korttimaksut

Suomalaiset pankkilinkit: Aktia, Ålandsbanken, Danske, Handelsbanken, Nordea, Oma Säästopankki, Pohjola, POP Pankki, S-Pankki, Säästopankki

Latvian pankkilinkit: Swedbank, SEB, Citadele ja Luminor

Liettuan pankkilinkit: Swedbank, SEB ja Luminor

HUOM! Kun maksat pankkilinkillä, muista napsauttaa pankin sivulla olevaa “Takaisin kauppiaan” -painiketta.

Maksut välittää Maksekeskus AS. Maksaminen tapahtuu verkkokaupan ulkopuolella suojatussa ympäristössä – kun maksat pankkilinkillä kyseisen pankin suojatussa ympäristössä ja kun maksat luottokortilla Maksekeskus AS: n suojatussa ympäristössä. Myyjällä ei ole pääsyä asiakkaan pankki- ja luottokorttitietoihin. Sopimus tulee voimaan saatuaan verkkokaupan käyttötilille maksettavan määrän.

Verkkokaupan omistaja on henkilötietojen päätoimittaja ja välittää maksujen suorittamiseen tarvittavat henkilötiedot valtuutetulle käsittelijälle Maksekeskus AS: lle.

Jos tilattuja tavaroita ei voida toimittaa tavaroiden päättymisen tai muun syyn vuoksi, ostajalle ilmoitetaan asiasta mahdollisimman pian ja maksetut rahat (sis. Toimituskulut) hyvitetään välittömästi, mutta viimeistään 14 päivän kuluessa ilmoituksen lähettämisestä.

Toimitus

Tavarat lähetetään seuraaviin maihin: Viroon, Latviaan, Liettuaan, Suomeen

Tavaroiden vastaanottamiseksi ostajalla on seuraavat vaihtoehdot: ilmoita tässä esimerkiksi verkkokaupan pakettiautomaattien yhteistyökumppanit, kuriiriyritykset, mahdollisuus noutaa tavarat itse.

Toimituskustannukset vastaa ostaja, ja vastaavat hintatiedot näytetään lähetystavan vieressä.

Viron sisäiset toimitukset saapuvat yleensä ostajan määrittelemään määränpäähän 3 työpäivän kuluessa myyntisopimuksen voimaantulosta. Toimitus Viron ulkopuolella kestää jopa 5 työpäivää.

Poikkeustapauksissa oikeus toimittaa tavarat 45 kalenteripäivän kuluessa.

Peruuttamisoikeus

Saatuaan tilauksen ostajalla on oikeus peruuttaa verkkokaupassa tehty sopimus 14 päivän kuluessa.

HUOM! Tuotteista riippuen ostajalla ei ehkä ole peruuttamisoikeutta, vastaavien tuotteiden ja palveluiden on tällöin oltava luettelossa ja niiden on täytettävä velkolain 53 §: n 4 momentissa luetellut ehdot.

Peruuttamisoikeutta ei sovelleta, jos ostaja on oikeushenkilö.

14 päivän palautusoikeuden käyttämiseksi tilattuja tavaroita ei saa käyttää muulla tavalla kuin on tarpeen tavaroiden luonteen, ominaisuuksien ja toiminnan varmistamiseksi tavalla, joka sallitaan tavaroiden testaamiseksi fyysisessä myymälässä.

Jos tavaroita on käytetty muihin tarkoituksiin kuin niihin, jotka ovat välttämättömiä tavaroiden luonteen, ominaisuuksien ja toiminnan varmistamiseksi tai joilla on käytön tai kulumisen merkkejä, verkkokaupalla on oikeus alentaa palautettavaa maksua tavaroiden arvon laskun mukaan.

Tavaroiden palauttamiseksi on toimitettava vapaamuotoinen hakemus ja lähetettävä se sähköpostiosoitteeseen info@maria-galland.ee viimeistään 14 päivän kuluessa tavaran vastaanottamisesta.

Tavaroiden palauttamisesta aiheutuvat kustannukset vastaa ostaja, paitsi jos palautuksen syy johtuu siitä, että palautettava tuote ei vastaa tilattua tuotetta (esim. Viallinen tai viallinen tuote).

Ostajan on palautettava tavarat 14 päivän kuluessa hakemuksen jättämisestä tai esitettävä todiste siitä, että hän on luovuttanut tavarat kuljetusyritykselle edellä mainitussa ajassa.

Vastaanotettuaan palautetut tavarat verkkokauppa palauttaa ostajalle kaikki sopimuksen perusteella saadut palkkiot välittömästi, mutta viimeistään 14 päivän kuluttua peruutushakemuksen vastaanottamisesta.

Verkkokauppa voi kieltäytyä hyvitysten tekemisestä, kunnes sopimuksen kohteena oleva tuote on palautettu tai ostaja on esittänyt todistuksen palauttaneestaan, sen mukaan kumpi on aikaisempi.

Jos ostaja on nimenomaisesti valinnut eri toimitustavan kuin halvin tavallinen verkkokaupan tarjoama toimitustapa, verkkokaupan ei tarvitse korvata kuluttajalle kustannuksia, jotka ylittävät tavanomaiseen toimitustapaan liittyvät kustannukset.

Verkkokaupalla on oikeus vetäytyä myyntitapahtumasta ja vaatia tavaran palauttamista ostajalta, jos tavaroiden hinta verkkokaupassa on virheestä johtuen merkittävästi alle tavaroiden markkinahinnan.

Oikeus vaatimuksen esittämiseen

Verkkokauppa on vastuussa ostajalle myytyjen tuotteiden vaatimustenvastaisuuksista tai puutteista, jotka olivat olemassa jo tavaran luovutushetkellä ja jotka ilmenevät kahden vuoden kuluessa tavaran toimittamisesta ostajalle. ellei kuuden ensimmäisen kuukauden aikana tavaran toimittamisesta ostajalle oleteta, että vika oli olemassa jo tavaran luovutushetkellä. Verkkokaupan vastuulla on kumota vastaava olettama.

Ostajalla on oikeus ottaa yhteyttä verkkokauppaan viimeistään kahden kuukauden kuluessa lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@maria-galland.ee tai soittamalla numeroon +372 51 84 976

Verkkokauppa ei ole vastuussa virheistä, jotka ovat tapahtuneet tavaran toimittamisen ostajalle jälkeen.

Jos verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla on vikoja, joista verkkokauppa on vastuussa, verkkokauppa korjaa tai vaihtaa vialliset tuotteet. Jos tavaroita ei voida korjata tai vaihtaa, verkkokauppa palauttaa kaikki myyntisopimukseen liittyvät maksut ostajalle.

Verkkokaupan on vastattava kuluttajan tekemään valitukseen kirjallisesti tai kirjallisesti toistettavissa olevassa muodossa 15 päivän kuluessa.

Henkilötietojen suoramarkkinointi ja käsittely

Verkkokauppa käyttää ostajan antamia henkilötietoja vain tilauksen käsittelemiseen ja tavaroiden lähettämiseen ostajalle. Verkkokauppa välittää henkilötiedot kuljetusyrityksille tavaroiden toimittamiseksi.