Puhdistustuotteet

Näytetään kaikki 12 tulosta

 • 66 Gentle Exfoliator – Hellävarainen kuorintavoide 50ml

  36,80

  Vahamainen kuorintavoide kasvoille ilman rakeita. Sopii myös herkälle iholle. Ei sisällä parabeenejä eikä parafiinejä. Entsyymi poistaa hellävaraisesti kuolleet ihosolut. Käytetään 1-4 kertaa viikossa riippuen ihotyypistä. Laitetaan kämmenelle riittävä määrä kuorintavoidetta, lämmitetään toisella kämmenellä, kunnes rakenne muuttuu nestemäiseksi. Levitetään hierovilla liikkeillä puhdistetulle ja kuivalle iholle, hierotaan 2-3 minuuttia. Huuhdellaan vedellä. Suositellaan välttämään silmiin joutumista. Vaikuttavat ainesosat: entsyymit, jotka on saatu bakteerikäynnillä

 • 61 Gentle Cleansing Milk -Hellävarainen puhdistusmaito 200ml

  36,20

  Todella hellävarainen puhdistusmaito sopii kaikille ihotyypeille. Sopii myös silmämeikin poistamiseen. Ei sisällä parabeenejä eikä parafiineja. Merilevä- ja kehäkukan uute kosteuttavat tehokkaasti ja rauhoittavat ihoa. Levitetään kuiville kasvoille ja kaulalle hellästi hieroen aamuisin ja iltaisin. Huuhdellaan vedellä tai pyyhitään papereilla. Vaikuttavat ainesosat: levä, leipäkukan uute.

 • 64 Silky Soft Lotion – Samettisen pehmeä kasvovesi 200ml

  37,20

  Geelimäinen kasvovesi sopii kaikille ihotyypeille, etenkin normaalille ja kuivalle iholle. Ei siällä parabeenejä eikä parafiineja. Punaisen ja vihreän merilevän uute sekä Baikalin ruohon uute takaavat runsaan kosteutuksen.

  Laitetaan kämmenille ja levitetään hierovilla liikkeillä ihoon aina ihon puhdistuksen jälkeen.

  Vaikuttavat ainesosat: Punaisen ja vihreän levän uute, merikaalin uute, Baikalin ruoho uute.

 • 60 Refreshing Cleansing Gel – Raikastava puhdistusgeeli 150ml

  40,00

  Geelimäinen puhdistusvaahto, sisältää sokerin pinta-aktiivisia aineita. Sopii kaikille ihotyypeille, ennen kaikkea kuitenkin normaalille ja rasvoittuvalle iholle. EI SISÄLLÄ PARABEENEJÄ. Geelillä on tehokas puhdistava vaikutus, hellävarainen iholle. Geeli sisältää pinkkejä rakeita, joista vapautuvat A- ja E-vitamiinit antavat geelille täydentävän hoitavan tehon. Ihon kosteustasapainoa säätelee tamarinti uute. Vaikuttavat ainesosat: sokerin pinta-aktiiviset aineet, tamarintin uute, mikrorakeet sis A- ja E-vitamiiniä.

 • 1000 MILLE LA LOTION 200ml – MILLE kasvovesi

  68,00

  1000 MILLE La Lotion antaa iholle ihanan hehkun kevyen geelimäisen koostumuksensa ja integroitujen kultahiukkasten ansiosta. Arvokkaat aktiiviosat kosteuttavat, silottavat ja rauhoittavat. Iho valmistellaan täydellisesti  MILLE-hoitorituaalia varten.

  Valkoinen tryffeli – Kosteuttaa tehokkaasti, silottaa ja palauttaa ihon tasapainon.

  24- karaatin kulta – Stimuloi ihon energiaa ja palauttaa ihon hehkun.

  Anti-age peptidit – Vähentää ryppyjä ja korjaa ihon kimmoisuutta.

  Solujen uudistaja – Vähentää näkyvästi ikääntymisen merkkejä, uudistaa ihon rakennetta ja säilyttää ihon nuorekkuuden.

 • 2 Creamy Soft Mask – Voidemainen pehmeä naamio 50ml

  64,80

  Todella tehokas kasvonaamio, kosteuttaa väsynyttä ihoa ja tehostaa kudosten uusiutumista. Tämä kasvonaamio on tehokas ihon puhdistaja sekä kirkastaja. Poistaa hellävaraisesti iholta kuollutta solukkoa ja epäpuhtauksia. Pehmeä koostumus. Ainutlaatuinen aamuinen kasvojen puhdistaja.  Käytetään joka aamu, levitetään kolmeksi minuutiksi kasvoille, huuhdellaan haalealla vedellä. Sopii kaikille ihotyypeille. Vaikuttavat ainesosat: luonnollinen savi (28%), mansikkauute, allantoniini, muratti, B6- ja F- vitamiini

 • 41 Gentle Exfoliating Cream for Face – Hellävarainen kuorintavoide kasvoille 50ml

  44,80

  Kuorintavoide poistaa ihon päällimmäisestä kerroksesta lian ja kuolleet ihosolut,  ihonhoitotuotteet imeytyvät tehokkaammin. Sopii kaikille ihotyypeille.  Puhdistaa ihoa hellävaraisesti ja tehokkaasti, parantaa ihon rakennetta. Käytetään ihon puhdistuksen jälkeen. Voide levitetään iholle hellästi hierontaliikkeillä. Huuhdellaan lämpimällä vedellä. Käytetään 1-2 kertaa viikossa. Vaikuttavat ainesosat: Sheavoi, makeamaissin uute, bisabolol, subtilis (proteolyyttinen entsyymi), biohajoavat rakeet.

 • 68 D-TOX Purifying mask -Syväpuhdistava naamio 75ml

  56,80

  Syväpuhdistava naamio kaikille ihotyypeille. Voidemainen naamio poistaa iholta kuolleet ihosolut ja vähentää epäpuhtauksia. Tasaa ihoa, lisää hehkua ja kirkkautta. D TOX hoidossa palauttaa ihon PH tason kuorinnan jälkeen. Vaikuttavat ainesosat: luonnollinen savi, papaijayhdistelmä (papain keratolytic enzyme), hevoskastanjan uute, pistaasia uute.

 • 65A Eye make – up Remover Lotion – Silmämeikin poistoaine 125ml

  40,00

  Tuplavaiheinen silmämeikin poistoaine. Sopii myös herkimmille silmille. EI SISÄLLÄ PARAFEENEJÄ. Allantoniini rauhoittaa ja pehmentää, muuttaa ihon pinnan joustavaksi. Jojoba öljy parantaa ihon kosteutta ja lisää ihon kykyä imeä kosteutta. Noitapuun uute antaa ikääntymisvastaisen efektin, lisää ihon elastisuutta ja vahvistaa ripsia.

  Vaikuttavat ainesosat: Allantoniini, panthenol.

 • 67 Oil in Milk Sublime Cleanser – Puhdistava maitomainen öljy 200ml

  53,00

  Ei erityisen rasvainen puhdistusöljy. Poistaa meikin hellävaraisesti, sisältää arvokkaita kasviuutteita, jotka lisäävät iholle kosteutta.

  Pumppaa öljyä kämmenille, hiero hellävaraisesti kasvoille ja kaulalle, kosteuta sormet ja hiero kunnes öljy muuttuu maitomaiseksi. Huuhtele vedellä.

  Vaikuttavat ainesosat: auringonkukka ja riisilese öljy, samphire, E-vitamiini, ruskea levä

 • 1000 MILLE LE LAIT DÉMAQUILLANT 200ml – MILLE puhdistusmaito

  68,00

  Pehmeän koostumuksensa ansiosta 1000 MILLE Le Lait Démaquillant antaa iholle uskomattoman hyvänolon tunteen ja poistaa hellävaraisesti meikin sekä epäpuhtaudet.  Arvokkaat aktiiviaineet kosteuttavat, rauhoittavat ja silottavat ihoa sekä suojaavat ihoa saasteilta. Iho tuntuu pehmeältä, joustavalta ja miellyttävältä.

  Valkoinen tryffeli – Kosteuttaa tehokkaasti, silottaa ja palauttaa ihon tasapainon.

  24- karaatin kulta – Stimuloi ihon energiaa ja palauttaa ihon kirkkauden.

  Anti-age peptidit – Vähentävät ryppyjä ja korjaavat ihon kimmoisuutta.

  Solujen uudistaja – Vähentää näkyvästi ikääntymisen merkkejä, uudistaa ihon rakennetta ja säilyttää ihon nuorekkuuden.

 • 61-64 XL Comfort Cleansing Duo 400ml+400ml – puhdistusduo normaalille ja kuivalle iholle

  96,00

  N 61 Hellävarainen puhdistusmaito kaikille ihotyypeille. Sopii myös silmämeikin poistoon. EI SISÄLTÄÄ PARABEENEJA JA PARAFINEJA!Levä- ja kehäkukkauute varmistavat kosteutuksen ja rauhoittavat ihoa puhdistuksen aikana. Sopii myös silmämeikin poistoon. Tärkeimmät vaikuttavat aineet: Levä, kehäkukkauute

  N 64 Geelimäinen kasvovesi sopii kaikille ihotyypeille. EI SISÄLLÄ PARABEENeja EIKÄ PARAFINEJA! Puna- ja vihreäleväuute sekä varmistavat intensiivisen kosteutuksen. Tärkeimmät vaikuttavat aineet: Puna- ja viherleväuute, merikaaliuute, Baikal-leväuute.