Voiteet, seerumit

Näytetään tulokset 1–30 / 41

 • Hydra`Global Rich Cream 261 50ml – Hydra`Global tehokkaasti kosteuttava voide 50ml

  96,00

  Palauttaa hydrolipidisen esteen, suojaa ihoa ja varmistaa optimaalisen hyvinvoinnin synergisten aktiivisten ainesosien avulla. Innovatiiviset anti-aging-yhdistelmät ainutlaatuisessa koostumuksessa ravitsevat, elvyttävät, stimuloivat ja suojaavat ihoa syvästi. Iho kosteutetaan ja tasoitetaan koko vuorokauden ajan.

  HYDRA² KOMPLEX (hyaluronihapon tehostaja + hyaluronihappo)

  Stimuloi hyaluronihapon ja elastiinin luonnollista tuotantoa ihossa. Tarjoaa voimakasta kosteutusta, kiinteyttää ja tasoittaa ihoa.

  IHOA SUOJAAVA YHDISTELMÄ (merivesi Noirmoutierin saarelta + makoleväuute)

  Elvyttää, vahvistaa ihon puolustusmekanismeja ja sillä on korkea antioksidanttinen vaikutus.

  ENERGIAA TUOTTAVA YHDISTELMÄ

  Stimuloi ihon toimintaa, lisää ihosolujen energiatasoja ja vähentää väsymyksen merkkejä.

  MAKADAMIA PÄHKINÄÖLJY, MAKEA MUNTAÖLJY, SHEA VOI

  Hoitaa ja palauttaa.

 • 360 Lumin Éclat Silky Cream – Lumin Éclat silkkivoide 50ml

  88,00

  Erittäin tehokas voide, joka säilyttää ihon nuorekkuuden. Luotu aktiivisille ihmisille.  Silkkinen päivä- ja yönhoitotuote sisältää ainutlaatuisen helmiäsien yhdistelmän , joka palauttaa nuorekkaan ja raikkaan ihon. Ikääntymistä estävät ainesosat antavat iholle uutta energiaa, minimoivat ensimmäisiä ryppyjä ja juonteita sekä syväkosteuttavat. Iho on sileämpi ja kirkkaampi. Levitä tämä kevyt voide kasvojen, kaulan ja dekolteen iholle aamuin illoin.  Tärkeimmät vaikuttavat aineosat: Liposomaalinen soijauute, rypäleensiemen- ja E-vitamiiniyhdistelmä, levä- ja aloe vera –uuteyhdistelmä,  kaktushedelmäuute.

 • Ale!

  361 380 350 SET LUMIN ECLAT 50ml+20ml+30ml -hehkua antavien tuotteiden lahjapakkaus

  Alkuperäinen hinta oli: €94,00.Nykyinen hinta on: €75,00.

  361 Lumin Éclat Insta Glow Cream – Lumin Éclat hehkuvoide

  Stimuloi ihoa, aktiiviset ikääntymistä estävät komponentit kosteuttavat ja säilyttävät ihon nuorekkuuden, FLASH CORRECTING -yhdistelmä lisää välittömästi helmiäismäistä hehkua iholle. Iho on näkyvästi sileämpi ja terveempi. Levitä kasvoille, kaulalle, dekolteelle aamuisin. Neljän kukan yhdistelmä: rauhoittaa, silottaa ja tasoittaa ihoa tuoden hehkua. Rypäleensiemenuute ja E-vitamiiniyhdistelmä: suojaa ympäristön vaikutuksilta parantaen ihon suojakykyä. Päärynäuute: kosteuttaa, rauhoittaa ja kiinteyttää ihoa sekä vähentää punoitusta.

   

  380 Lumin Éclat Overnight Recovery Sleeping Mask – Lumin Éclat palauttava yönaamio

  Yönaamio palauttaa ja parantaa ihoa koko yön ajan. Todistetusti tehokas, aamuisin iho on sileä, raikas, levännyt ja kirkas. Käytä 2-3 kertaa viikossa. Levitä naamio iltaisin puhtaalle iholle. NIGHT RESTORE -yhdistelmä:  tarjoaa kosteutta ja intensiivistä ravintoa. Tasoittaa ja pehmentää ihoa. Neljän kukan yhdistelmä rauhoittaa, silottaa ja tasoittaa ihoa. Munkinpippuri, E- ja C-vitamiiniyhdistelmä: antaa iholle hehkua, on ryppyjä ehkäisevä, kiinteyttävä ja tasoittava vaikutus sekä neutraloi vapaita radikaaleja. Vaaleanpunainen savi: auttaa vähentämään epäpuhtauksia, tasoittaa ihoa ja säätelee talineritystä.

 • 160 Sensi`Repair Cream 50ml – rahuhoittava voide herkälle ja ärtyneelle iholle

  69,00

  160 Crème SENSI’REPAIR anti-stress kosteuttaa, rauhoittaa, ravitsee ja antaa iholle optimaalisen hyvinvointi tunteen ilmavan koostumuksensa ansiosta. Innovatiivisten aktiivisten ainesosien ja probioottien yhdistelmä vahvistaa ihon suojakerrosta, aktivoi ihon sekä solujen uusiutumista ja varmistaa kosteutuksen.

  Aloe vera rauhoittaa ja vähentää punoitusta, kosteuttaa ja ravitsee ihoa. Lisäksi suojaavat aktiiviset ainesosat toimivat suojana ja suojaavat ihoa ulkoisilta tekijöiltä, ​​ikääntymisen merkeiltä ja ärsytyksiltä. Iho rauhoittuu ja rentoutuu. Tasapainotettu iho on suojattu ja kestää paremmin stressiä ja haitallisia ympäristötekijöitä.

  Tärkeimmät aktiiviset aineosat:

  Sveitsin hunajan ensyymi, probioottien yhdistelmä (maltodekstriini + laktobasillideenientsyymi), riisiöljy, NMF complex, aloe vera, sheavoi, skvalaani, manteliöljy, auringonkukkaöljy, biomeettinen ihon lipidiyhdistemä (Bisabololi, keramidit ja fytosteroli), e-vitamiini

 • 140 Sensi`Repair Serum 30ml – rahuhoittava seerumi herkälle ja ärtyneelle iholle

  83,50

  140 Serum SENSI’REPAIR lievittää kevyen ja silkkisen koostumuksensa ansiosta herkän ihon ärsytystä välittömästi.  Innovatiivisten aktiivisten ainesosien ja probioottien yhdistelmä vahvistavat ihon suojakerrosta, aktivoivat ihon sekä solujen uusiutumista sekä kosteuttavat. Aloe veran, kasviöljyjen ja sheavoin koostumus rauhoittaa ja vähentää punoitusta, kosteuttaa ja ravitsee ihoa. Lisäksi suojaavat aktiiviset ainesosat suojaavat ihoa ulkoisilta tekijöiltä ja ikääntymisen merkeiltä. Iho rauhoittuu välittömästi, kiinteytyy ja tasapainottuu. Iho on paremmin suojattu ja vähemmän herkkä stressille ja haitallisille ympäristön vaikutuksille.

  Tärkeimmät aktiiviset ainesosat:

  Probioottien yhdistelmä, aloe vera, sheavoi, seesamiöljy, Sveitsin hunajan ensyymi, makeamantelin öljy, auringonkukkaöljy, biomeettinen lipidikoostumus.

 • Hydra`Global Cream 260 50ml – Hydra`Global voide

  94,50

  Tämä runsas voide palauttaa ihon hydrolipidisen esteen, suojaa ihoa ja antaa hyvinvoinnin tunteen. Iho hoidetaan, suojataan, stimuloidaan ja elvytetään ympäri vuorokautisesti. Iho tasoittuu, rauhoittuu, on notkea ja hehkuva.

  HYDRA² KOMPLEX (hyaluronihapon tehostaja + hyaluronihappo)

  Stimuloi hyaluronihapon ja elastiinin luonnollista tuotantoa ihossa. Tarjoaa voimakasta kosteutta, kiinteyttää ja tasoittaa ihoa.

  IHOA SUOJAAVA YHDISTELMÄ (merivesi Noirmoutierin saarelta + makoleväuute)

  Elvyttää, vahvistaa ihon puolustusmekanismeja ja sillä on korkea antioksidanttinen vaikutus.

  ELVYTTÄVÄÄ YHDISTELMÄ

  Stimuloi ihon toimintaa, lisää ihosolujen energiatasoja ja vähentää väsymyksen merkkejä.

  MAKADAMIA PÄHKINÄÖLJY, SQUALAN, SHEA VOI

  Ravitsee, palauttaa ja tasoittaa ihoa.

 • 761 Active Age Comfort Cream 50ml – Active Age ravitseva kasvovoide

  170,00

  761 Active`Age Comfort -voide aktivoi kuivan, kypsän ihon kauneuden täydellisillä ainesosilla ja hoitaa kosteuttavalla yhdistelmällä. Ihosta tulee kiinteä, ravittu ja rypyt vähenee. Artisokka-lehtipeptidit parantavat ihon kimmoisuutta rajoittamalla ihon matriisin hajoamista ja tasoittamalla ryppyjä stimuloimalla kollageenisynteesiä. Tomaatinlehtien kantasolu-uute  suojaa ihoa hapettumisvaurioiden aiheuttamalta ikääntymiseltä. NUTRI-KOMPLEKSI: Rasvahappojen suuri pitoisuus ravitsee ihoa ja lisää kosteutta, vahvistaa lipidejä ja suojaa transepidermaaliselta kosteushäviöltä. B3-vitamiini auttaa estämään melanosomien siirtymistä keratinosyytteihin vähentäen siten pigmenttiä. Levitä kasvoille, kaulalle ja dekolteelle aamuisin ja iltaisin.

 • 740 761 X-MAS Active´Age Coffret – 740 Active´Age serum 30ml 761 Active Age Comfort Cream 50ml

  258,00

  740 Active`Age ravitseva seerumi – Tehokas seerumi aktivoi ikääntyvän ihon. Kevyt koostumus, mutta erittäin hoitava. Ainutlaatuinen kantasolujen ja peptidien yhdistelmä auttaa tasapainottamaan ikääntyvää  ja ympäristövaikutuksista kärsinyttä ihoa. Ryppyjä ehkäisevien peptidien innovatiivinen yhdistelmä antaa välittömän vaikutuksen vähentämällä ryppyjä näkyvästi. Testitulokset osoittavat, että 740 ACTIVEĄGE -seerumin säännöllinen käyttö varmistaa sileämmän, joustavamman ja kiinteämmän ihon. Parantaa merkittävästi ihon…

 • 1000 MILLE LA CRÈME 50ml – MILLE voide

  250,00

  Todellinen nuorekkuuden lähde: 1000 MILLE La Crème, jonka silkkinen koostumus sisältää runsaasti ainutlaatuisia aktiiviosia, jotka sulautuvat ihoon ja luovat kattavan ikääntymistä ehkäisevän vaikutuksen. Helmi- ja kaviaariuutteiden sekoitus vahvistaa, ravitsee ja uudistaa ihoa muuttamalla ihon sileäksi ja joustavaksi.  Kosteuttavat ja ravitsevat aktiiviosat parantavat ihon kiinteyttä ja kimmoisuutta sekä rauhoittavat ihoa. Puhdistavien aktiiviosien yhdistelmä täydentää ihon rakennetta, vähentää epätasaisuuksia ja pigmentaatiota sekä takaa sileän ja hehkuvan ihon. Innovatiivisten ikääntymistä ehkäisevien aktiiviosien  ansiosta ikääntymisen merkit vähenevät ja iho pysyy sileänä, kiinteänä ja tasaisena. Päivä päivältä iho näyttää nuorekkammalta.

  Valkoinen tryffeli – Kosteuttaa tehokkaasti, silottaa ja palauttaa ihon tasapainon.

  24- karaatin kulta – Stimuloi ihon energiaa ja palauttaa ihon hehkun.

  Anti-age peptidit – Vähentää ryppyjä ja korjaa ihon kimmoisuutta.

  Solujen uudistaja – Vähentää näkyvästi ikääntymisen merkkejä, uudistaa ihon rakennetta ja säilyttää ihon nuorekkuuden.

 • 660 Lift`Expert Cream – kiinteyttävä voide 50ml

  131,50

  Ihoa kiinteyttävä voide. Tuloksena on kirkas, nuorekas iho ja selkeämmät kasvojen ääriviivat. Levitä voidetta puhtaalle iholle, esikäsitellty 640 Lift`Expert -seerumilla ja 650 Lift`Expert-ryppyjen täyteaineella. Innovatiiviset aktiiviaineet, uusi ikääntymistä ehkäisevien peptidien sukupolvi, AGE CONTROL MG -yhdistelmä, Ice Wine rypäleen uute, kosteuttava yhdistelmä ja sveitsiläinen vuorimännynuute takaavat kiinteämmän, tiheämmän ja sileämmän ihon. Vähentää merkittävästi ryppyjä, kiinteyttää ihoa, tasoittaa ihon sävyä.

 • 661 Lift`Expert Rich Firming Cream 50ml – Lift`Expert runsas kiinteyttävä voide

  130,00

  661 Lift Expert Rich Firming Cream ravitsee ihoa syvästi ja vaikuttaa positiivisesti ihon luonnolliseen ikääntymisprosessiin. Sen koostumus ei vaikuta yhteen, vaan kolmeen tekijään, jotka ovat vastuussa kollageenin hajoamisesta. Kollageeni on tärkeä proteiini ihon kimmoisuuden ylläpitämiseksi.

  Jääviiniuute suojaa kollageeniproteiineja oksidatiivisen stressin aiheuttamilta vaurioilta.

  Maito-ohdakeuute estää glykaatioprosessia, joka tekee kollageeniproteiineista jäykkiä.

  Polypeptidit lisäävät solujen aktiivisuutta stimuloimalla kollageenin tuotantoa.

  Kasviöljyt ja sheavoi vahvistavat ihon lipidien suojatoimintoa.

  Iho saa takaisin kiinteyden ja hehkun,  ihon pinta tasoittuu.

  KASVIÖLJYJÄ (JOJOBA, MAKEA MANTELI) JA SHAVOI.

  Erilaisten kasviöljyjen ja sheavoin yhdistelmä tekee tästä yhdistelmästä rauhoittavan ja ravitsevan sekä suojaa ihoa kuivumiselta ja palauttaa hydrolipidiesteen.

  MAITO-OHDAKEUUTE Yhdessä tokoferolin ja karnosiinin kanssa estävät glykaatiota, prosessia, jolla on taipumus jäykistää kollageeniproteiineja.

  JÄÄVIINIUUTE

  Jääviiniä saadaan rypäleistä, jotka kerätään, kun lämpötila laskee alle -7 °C. Tämä prosessi mahdollistaa korkeiden polyfenolipitoisuuksien saamisen rypäleistä, jotka tunnetaan antioksidanttisista ominaisuuksistaan.

  POLYPEPTIDIT

  Stimuloimalla kollageenin tuotantoa polypeptidit vaikuttavat solujen aktiivisuuteen, joka luonnollisesti vähenee iän myötä

 • 640 Lift`Expert Serum – Nopeavaikutteinen lifting seerumi 30ml

  144,00

  Kiinteyttävä seerumi. Sisältää uuden sukupolven aktiivisia yhdistelmiä:  Ikääntymistä hidastavia peptidejä, AGE CONTROL MG -yhdistelmää, “Ice Wine” -jäädytetystä viinirypäleestä  kerättyä uutetta. Innovatiivisten ainesosien ansiosta rypyt vähenevät huomattavasti, heti näkyvät tulokset.  Iho muuttuu kirkkaammaksi ihon kiinteytymisen ansiosta. Levitä seerumi puhtaalle iholle. 

 • 560 Lumin’Éclat Beautifying Cream 50ml – kaunistava hehkuvoide

  89,50

  Säteilevä ja rauhoittava päivittäinen liittolainen intensiiviselle elämäntavalle altistuneelle iholle. Kun ulkoiset tai sisäiset oksidatiiviset stressitekijät kuormittavat ihon luonnollista antioksidanttista puolustusjärjestelmää, ihon biologiset toiminnot voivat häiriintyä. Tämä johtaa usein pienien ryppyjen syntyä, laajentuneita huokosia, lisääntyneitä kuolleita ihosoluja ja kuivumista. Ihon luonnollinen kyky heijastaa valoa voi heikentyä. Koostumuksen ytimessä on Provence ruusun uute ja muut ihon hehkua edistävät aktiiviaineet. Ne tarjoavat tasaisemman ihon ja sileämmän ihon pinnan. Ne myös auttavat tuomaan esiin ihon luonnollisen hehkun. Tässä voiteessa ne on yhdistetty valikoituihin fytoravinteisiin, jotka auttavat vahvistamaan ihon suojakerrosta ja antioksidanttisuojaan, joka tukee ihon itsepuolustusmekanismeja.

  PROVENCE RUUSUN UUTE – Tasaisempi ja sileämpi pinta, hienot juonteet ja huokoset harmonisoituvat visuaalisesti niin, että iho saa takaisin luonnollisen hehkunsa.

  FYTORAVINTEET –  Kosteuttavat, ravitsevat, remineralisoivat ja palautta ivathon suojatoiminnan ja hydrolipidikerroksen.

  ANTIOKSIDANTISUOJA Suojaa ihoa nopeasta elämäntahdista johtuvilta oksidatiivisen stressin aiheuttamilta vaurioilta (stressi, väsymys, sininen valo, saastuminen, ruokavalio, myrkyt).

 • 5 Nutri Vital Rich Cream 50ml – runsas palauttava yövoide

  72,00

  5 Nutri Vital Rich Cream 50ml on korvaamaton yövoide kuivalle tai erittäin kuivalle iholle täyteläisellä koostumuksellaan. Koostumus keskittyy arvokkaisiin ravintoaineisiin sekä elvyttäviin ja suojaaviin aktiiviaineisiin, jotka palauttavat ihoa yön aikana. Kaikki nämä vaikuttavat aineet toimivat synergiassa palauttaen ihon hyvinvoinnin ja auttavat palauttamaan sen lipiditasot ja siten suojatoiminnan. Ne auttavat myös parantamaan ihon itsepuolustusmekanismeja ulkoisia stressitekijöitä vastaan ​​estämään suojatoiminnan heikkenemisen edelleen.

   

  FYTOSTEROLIEN JA HASSELPÄHKINÄÖLJYN YHDISTELMÄ antaa iholle arvokkaita lipidiaineita. A- JA B6-VITAMIINIEN SEOS edistää ihon uusiutumista. MEHILÄISVAHA suojaa transepidermiselta veden haihtumiselta.

 • 460 Nutri`Vital Cream 50ml – Nutri`Vital voide

  109,00

  Kevyen koostumuksen omaava 460 Nutri Vital Cream on kehitetty vastaamaan kuivan ja erittäin kuivan ihon tarpeita. Koostumus keskittyy arvokkaisiin ravintoaineisiin sekä korjaaviin ja suojaaviin aktiiviaineisiin. Kaikki nämä aktiiviaineet toimivat synergiassa rauhoittaen ihoa ja auttavat palauttamaan ihon lipiditasapainon ja suojatoiminnon. Ne auttavat myös parantamaan ihon itsepuolustusmekanismeja ulkoisten stressitekijöiden sattuessa ja estävät jatkuvaa suojatoiminnan heikkenemistä.

  SKVALAANIN, LIPIDIYHDISTELMÄN, PELLAANSIEMENUUTTEEN SEKÄ ERILAISTEN LUONNONÖLJYJEN JA SHEAVOIN YHDISTELMÄ antaa iholle arvokkaita lipidielementtejä. E-VITAMIININ, MIKROLEVÄUUTTEEN JA FERMENTOIDUN AKTIIVIAINEEN YHDISTELMÄ auttaa parantamaan ihon itsepuolustusmekanismeja ulkoisia stressitekijöitä vastaan ​​ja edistää ihon mikrobiston tasapainoa. PAPAIJA-, PAPYRUS- JA ARGAN-KANTASOLUUTTEET edistävät ihon elvyttämistä ja uusiutumista. ALTER UUTE Rauhoittaa ihoa ja tarjoaa hyvinvointia.

 • 440 Nutri`Vital Serum – in-Oil 30ml – Nutri`Vital öljyseerumi

  102,00

  440 Serum in Oil NUTRI’VITAL  silkkinen koostumus on kehitetty kuivalle ja erittäin kuivalle iholle. Öljyseerumi koostuu arvokkaista ravintoaineista sekä korjaavista että suojaavista aktiiviaineista. Kaikki nämä aktiiviaineet toimivat synergiassa palauttaen ihon hyvinvoinnin, lipiditason ja siten ihon suojatoiminnan. Ne auttavat myös parantamaan ihon itsepuolustusmekanismeja ulkoisia stressitekijöitä vastaan ​​estämällä ihon jatkuvaa suojatoiminnan heikkenemistä.

  SKVALAANIN JA ERI KASVIÖLJYJEN YHDISTELMÄ antaa iholle arvokkaita lipidielementtejä. VALKOINEN PIONI-LOOTUSÖLJYUUTE E-VITAMIINILLA auttaa parantamaan ihon itsepuolustusmekanismeja ulkoisia stressitekijöitä vastaan. OMEGA-3- JA OMEGA-6-RASVAHAPPOJEN SEOS SEKÄ TYRNIMASSA auttavat ihon suojakerroksen uusiutumisessa. RAUHOITTAVA YHDSITELMÄ JA VIIKUNAKAKTUKSEN UUTE rauhoittavat ihoa ja antavat iholle hyvänolontunteen.

 • D-540 Anti-dryness serum – Kosteuttava seerumi 30ml

  89,60

  Voidemainen geeli. Jättää iholle kevyen, suojaavan kerroksen. pH 4,8-5,8. Miedontuoksuinen seerumi, joka sisältää rauhoittavia ja kosteuttavia vaikuttavia aineita ihon kuivumista, ärsytystä ja hilseilyä vastaan. Suunniteltu erityisesti erittäin kuivalle iholle. Käytä joka aamu ja ilta kasvojen ja kaulan ihon puhdistamisen jälkeen, hiero kevyesti iholle. Klusteroitu narsissiuute – vähentää merkittävästi kutinaa, ärsytystä ja hilseilyä, vakauttaa ihon suojakerrokseen, optimoi ihon elastisuuden, Tsentella asiatica -uute – suojaa soluja hapettumisvaurioilta ja auttaa ihoa toipumaan, Anti-aging peptidit – vähentävät näkyvästi ryppyjä. Saastumisenesto yhdistelmä – suojaa ihoa ympäristön haitallisilta vaikutuksilta

 • 760 Active´Age fine cream – Active´Age kevyt ilmava voide 50ml

  170,00

  Ilmava rakenne, erittäin tehokas voide, joka aktivoi kypsän ihon uudelleen. Kevyt ja ravitseva rakenne, erityinen kantasolujen ja peptidien yhdistelmä pyyhkii pois ikääntymisen merkit ja ympäristön haitalliset vaikutukset. Stimuloi ihon kantasolujen elinvoimaa, tukee niiden biologisia mekanismeja ja vahvistaa epidermaalista matriisia. Testien tulokset vahvistavat, että voiteen käyttö tekee ihon tekstuurista vahvemman, pehmeämmän ja joustavamman ja sileämmän.  Levitä kasvoille, kaulalle ja dekolteelle aamulla ja illalla. Peptidit ja tripeptidit tukevat ihon glykosamiiniglykaanien biosynteesiä. Artisokka-lehtipeptidi parantaa ihon tiheyttä ja lisää ihon kosteustasoja. Saastumisenestokompleksi suojaa UV-säteilyn aiheuttamilta vaurioilta.

 • 740 Active´Age serum – Active´Age ravitseva seerumi 30ml

  168,00

  Tehokas seerumi aktivoi ikääntyvän ihon. Kevyt koostumus, mutta erittäin hoitava. Ainutlaatuinen kantasolujen ja peptidien yhdistelmä auttaa tasapainottamaan ikääntyvää  ja ympäristövaikutuksia kärsinyttä ihoa. Ryppyjä estävien peptidien innovatiivinen yhdistelmä antaa välittömän vaikutuksen vähentämällä ryppyjä näkyvästi. Testitulokset osoittavat, että 740 ACTIVEĄGE -seerumin säännöllinen käyttö varmistaa sileämmän, joustavamman ja kiinteämmän ihon. Parantaa merkittävästi ihon kosteusvarastoja. Erinomainen matkakumppani maissa, joissa on kuuma ilmasto. Sopii myös käytettäväksi aurinkosuojatuotteiden kanssa. Levitä kasvoille, kaulalle, dekolteelle aamuin illoin ennen  Active´Age-voidetta. Tärkeimmät aktiiviaineet: Ainutlaatuinen yhdistelmä kantasoluja ja peptidejä Artisokka ja kukkivat tupakkapeptidit, Vadelma- ja punapapu-kantasolut. Saasteilta suojaava yhdistelmä (tomaatinlehden kantasoliuute ja B3-vitamiini).

 • 161 Sensi`Repair Recovery balm 50ml – korjaava voide herkälle iholle

  71,50

  Runsas koostumus, sisältää ainutlaatuisia aktiivisia ainesosia, jotka ravitsevat, korjaavat ja rauhoittavat reaktiivista ja stressaantunutta herkkää ihoa.

  Kasviuutteiden ja keramidien yhdistelmä vahvistaa ihon suojakerrosta vaikuttamalla ihon uusiutumiseen, säilyttäen samalla ihon kosteuden. Luonnosta saatujen ainesosien yhdistelmä – manukan, arnikan ja kamomillan hunaja yhdessä kosteuttavien ja ravitsevien aktiivisten ainesosien kanssa vähentää ja ehkäisee epämukavuuden tunnetta ja punoitusta sekä rauhoittaa ihoa.  Merellinen yhdistelmä tasapainottaa ihoa ja suojaa ihoa ulkoisilta tekijöiltä.

   Iho on tasapainossa ja suojattu, joustavampi ja reagoi vähemmän stressiin ja ympäristön vaikutuksiin.

 • 390 Multi Protection Fluid SPF 30 30ml – kevyt suojavoide

  64,00

  Täydellinen tehokkaita ainesosia sisältävä suojavoide, joka suojaa ihoa UV-säteilyltä, siniseltä näytön valolta ja saasteilta. Läpinäkyvä kevyt rakenne.  Ihanteellinen meikkipohja tasaisen ja hehkuvan tuoksen saavuttamiseksi. Ravistettava hyvin ennen käyttöä. Levitä iholle hoitorituaalin viimeisenä vaiheena. 

  Iho altistuu päivittäin haitallisille ulkoisille tekijöille: UV-säteilylle, siniselle näytönvalolle sekä saasteille. Pitkäaikainen altistuminen vahingoittaa ihoa ja nopeuttaa ihon ikääntymistä.

  Maria Galland Paris 390 Fluide Multi-Protection UNI’PERFECT SPF 30 on kehitetty säilyttämään ihon kauneutta ja nuorekkuutta pitkällä aikavälillä. Ihanteellinen lopputulos ihonhoitorituaaliin. Nesteen tehokkaat aktiiviaineet tarjoavat monipuolista suojaa ja parantavat ihoa.

  Photo Protect MG -kompleksi – suojaa ihoa liialliselta näytön säteilyltä.

  B3-vitamiini – vähentää pigmenttiläiskiä.

  Valkoinen pioniuute – tasoittaa ihoa.

  Kevyt, nestemäinen koostumus sulautuu ihoon kuin näkymätön huntu.

 • Hydra`Global Light Cream 262 50ml – Hydra`Global kevyt voide

  88,00

  Antaa iholle todellisen raikkauden tunteen. Innovatiiviset anti-aging-yhdistemät ainutlaatuisessa koostumuksessa elvyttävät, stimuloivat ja suojaavat ihoa. Iho kosteutetaan ja tasoitetaan koko vuorokauden aikana.

  HYDRA² KOMPLEX (hyaluronihapon tehostaja + hyaluronihappo)

  Stimuloi hyaluronihapon ja elastiinin luonnollista tuotantoa ihossa. Tarjoaa voimakasta kosteutusta, kiinteyttää ja tasoittaa ihoa.

  IHON SUOJAKOMPLEKSI (merivesi Noirmoutierin saarelta + makoleväuute)

  Elvyttää, vahvistaa ihon puolustusmekanismeja ja sillä on korkea antioksidanttinen vaikutus.

   

  ENERGIAN TOIMITTAMISKompleksi

  Stimuloi ihon toimintaa, lisää ihosolujen energiatasoja ja vähentää väsymyksen merkkejä.

   

  280 Masque Désaltérant HYDRA’GLOBAL

  Todellinen ihon jano-sammuttaja. Kevyellä, sulavalla tekstuurillaan se imeytyy ihoon välittömästi raikkauden tunteella. Kosteuttavia aktiivisia ainesosia sisältävän koostumuksen ansiosta naamiosta tulee yhtenäinen ihon kanssa, joka  pitää kosteuden ihon syvemmissä kerroksissa. Innovatiivisten anti-aging-yhdistelmät kosteuttaa, antaa enrgiaa, elvyttää ja suojaa ihoa syvältä. Iho tuntuu raikkaalta ja hohtavalta.

  HYDRA² KOMPLEX (hyaluronihapon tehostaja + hyaluronihappo)

  Stimuloi hyaluronihapon ja elastiinin luonnollista tuotantoa ihossa. Tarjoaa voimakasta kosteutusta, kiinteyttää ja tasoittaa ihoa.

  KOSTEUTTAVA YHDISTELMÄ

  Parantaa ihon kykyä säilyttää kosteutta ja kosteuttaa asteittain ihon eri kerroksia.

  ELVYTTÄVÄÄ YHDISTELMÄ

  Stimuloi ihon toimintaa, lisää ihosolujen energiatasoja ja vähentää väsymyksen merkkejä.

 • 340 Lumin Éclat Serum – Lumin Éclat kirkastava seerumi30ml

  92,00

  Erittäin tehokas seerumi stimuloivilla komponenteilla auttaa ylläpitämään ihon kauneutta. Miellyttävän kevyt rakenne, imeytyy välittömästi. Aktiiviset komponentit torjuvat ikääntymisen ensimmäisiä merkkejä. Väsynyt, eloton ​​iho muuttuu kirkkaammaksi ja hehkuvammaksi. Iho on sileämpi, täyteläisempi, hyvin kosteutettu. Suojaa haitallisen ympäristön ja ennenaikaisen vanhenemisen vaikutuksilta Levitä kasvoille, kaulalle ja dekolteelle puhdistuksen jälkeen. Tärkeimmät vaikuttavat aineosat: Innovatiivinen fytokomponenttien cocktail (puhtaimmat kasvirasvat rypsiöljystä), neljän kukan yhdistelmä, sojan fosfolipidit, Hyaluronihappo, E-vitamiini

 • 799 Active`Age Perfect complexion seerum foundation- Active´Age hoitava meikkivoide-seerumi 30ml N20

  99,50

  Hybridi tuote, ACTIV AGE tuoteryhmästä. Sisältää meikkivoiteen ainesoasien lisäksi myös ihoa aktivoivia ja hoitavia ainesosia. Sisältää vadelman kantasolun uutetta ja trimolekulaarista hyaluroonihappoa – kosteuttaa runsaasti ja estää ihon ikääntymistä. Sisältää myös B-vitamiinia, joka suojaa ihoa ympäristövaikutuksilta.

  Ravistetaan ennen käyttöä.

 • 5C Cell Rejuvenating Serum – Soluja nuorentava seerumi 30ml

  112,80

  Tehokkaasti korjaava seerumi, joka tarjoaa iholle maksimiannoksen huolenpitoa. Voiteessa sisältyvät tehoaineet vähentävät ryppyjä ja silottavat ihoa. Seerumi levitetään kasvoille ja kaulalle aamuisin ja/tai iltaisin ennen hoitavaa voidetta 5, 5A tai 5B. Vaikuttavat ainesosat: viinirypäleen kantasolu uute – stimuloi ihon kantasoluja, kukkauutteen yhdistelmä –  alppikukka, plumeria, mangolia, jasmiini – hellii ihoa ja antaa iholle hyvänolon tunteen.

 • 5A Cell Rejuvenating Cream – Soluja nuorentava voide 50ml

  142,50

  Samettinen koostumus, tehokkaasti uudistava voide, joka tarjoaa maksimaalisen hoitavan  hyvinvoinnin ihollesi.

  Levitetään kasvoille ja kaulalle aamuisin ja/tai iltaisin. Tehokkain tulos käytettynä yhdessä 5C seerumin kanssa.

  Vaikuttavat ainesosat: E-vitamiini, macadamia-pähikinä-, auringonkukka-, riisilese-, öljy, omena, lipideihin kapseloitu alppiruusun ja viinirypäleen kantasolu uute.

 • 301 Perfecting Pore Refiner 30ml – Ihohuokosten puhdistaja rasvaiselle ja sekaiholle

  82,00

  Erityisen tehokkaan mutta hellävaraisen 301 PERFECTING PORE REFINERin avulla seka- ja rasvainen iho, jossa on näkyviä ryppyjä, saa juuri tarvitsemansa hoidon. Sen erityinen aktiiviaineiden yhdistelmä varmistaa pitkäkestoisen matta tuloksen, syvän solusuojan ja runsaasti kosteutta. Juonteet ja rypyt vähenevät, poistaa kiiltoa ja iho näyttää matalta ja raikkaalta. Tästä hellävaraisesti tuoksuvasta huokospuhdistusaineesta tekee erityisen sen aktiiviaineet, joilla on intensiiviset kirkastavat ominaisuudet ja maksimaalinen ikääntymistä estävä vaikutus.

   

  CERAMIDE COMPLEX korjaa ihon rakennetta.

   

  ENTSYYMI/HIILIILIKOMPLEKSI Auttaa ihoa poistamaan ylimääräistä rasvaa ja kuolleita ihosoluja.

   

  HYALURONIC ACID Kosteuttava vaikutus.

   

  Salvia, timjami – kirkastava vaikutus

 • 391 Multi Protection Fluid SPF 50+ 30ml – kevyt suojavoide

  64,00

  Täydellinen tehokkaita ainesosia sisältävä suojavoide, joka suojaa ihoa UV-säteilyltä, siniseltä näytön valolta ja saasteilta. Läpinäkyvä kevyt rakenne.  Ihanteellinen meikkipohja tasaisen ja hehkuvan tuoksen saavuttamiseksi. Ravistettava hyvin ennen käyttöä. Levitä iholle hoitorituaalin viimeisenä vaiheena. 

  Iho altistuu päivittäin haitallisille ulkoisille tekijöille: UV-säteilylle, siniselle näytönvalolle sekä saasteille. Pitkäaikainen altistuminen vahingoittaa ihoa ja nopeuttaa ihon ikääntymistä.

  Maria Galland Paris 390 Fluide Multi-Protection UNI’PERFECT SPF 30 on kehitetty säilyttämään ihon kauneutta ja nuorekkuutta pitkällä aikavälillä. Ihanteellinen lopputulos ihonhoitorituaaliin. Nesteen tehokkaat aktiiviaineet tarjoavat monipuolista suojaa ja parantavat ihoa.

  Photo Protect MG -kompleksi – suojaa ihoa liialliselta näytön säteilyltä.

  B3-vitamiini – vähentää pigmenttiläiskiä.

  Valkoinen pioniuute – tasoittaa ihoa.

  Kevyt, nestemäinen koostumus sulautuu ihoon kuin näkymätön huntu.

 • 300 Velvet skin mattifing cream – Samettinen ihon kiiltoa poistava voide 50ml

  77,00

  Ihon kiiltoa poistava päivä- ja yövoide sekaihoille ja liian rasvoittuvalle iholle. Estää ihon ennenaikaista vanhenemista, jota vapaiden radikaalien muodostumisen aiheuttaa. Käytä sekaiholle aamulla ja illalla huolellisen puhdistuksen jälkeen. Tosi rasvoittuvalle iholle, yövoiteena. Tärkeimmät vaikuttavat aineosat: Luffa Cylindrica, vehnäproteiini, A-, C- ja E-vitamiinit, leväuute, papaija-hedelmäuute Entsyymi-hiilihydraattikompleksi, papaiini, maissi-alkio, inca inchi, vihreä tee, kurpitsa.

 • 561 Radiance Set 2024 – hehkutuotteiden lahjapakkaus

  95,00

  Hehkutuotteiden lahjapakkaus on saanut inspiraationsa muutoksen voimasta.

  Provence ruusu, joka kukkii keväällä ja edustaa ihosi uudistumismatkaa,  palauttaa ihon elinvoiman ja hehkun poistaen talvikuukausien pimeyden. Perustuu Provence ruusu-uutteeseen ja muihin ihon hehkua edistäviin aktiiviaineisiin. Ihon pinta tasoittuu, juonteet ja huokoset vähenevät. Ihosi luonnollinen hehku tulee jälleen esiin.

   

  Lahjapakkaus sisältää:561 | LUMIN’ÉCLAT Perfecting Cream 50 ml -päivittäinen liittolainen säteilevän ihon saavuttamiseksi

  540 | LUMIN’ÉCLAT Enhancing Serum 15ml sisältää runsaasti säteilyä lisääviä aktiiviaineita

  581 | LUMIN’ÉCLAT Ultimate Perfecting Mask 20 ml naamio auttaa palauttamaan säteilyn intensiivisen ja uuvuttavan elämänjakson jälkeen.