721 Active´Age freshness&comfort mask – Active´Age virkistävä ja rauhoittava naamio50ml

79,00

Virkistävä ja ravitseva naamio aktivoi kypsän ihon. Kevyt rakenne, ravitseva koostumus. Ainutlaatuisella kantasolujen ja peptidien yhdistelmällä on välitön vaikutus: se antaa iholle virkistäviä ja ravitsevia komponentteja. Kompensoi ikääntymisen ja ympäristövaikutusten aiheuttamia ihomuutoksia.

Parantaakseeni viilentävää ja virkistävää vaikutusta, suihkuta maskin päälle  722 ACTIVE AGE Sprayta. Käyttöohje :  1-2 kertaa viikossa, levitä ohut kerros tuotetta kasvojen, kaulan, dekolteen iholle ja anna vaikuttaa 5 minuuttia. Hiero loput maskista tai poista se vanulapuilla.

Ihanteellinen matkakumppani maissa, joissa on kuuma ilmasto. Artisokka-lehtipeptidi parantaa ihon tiheyttä, kukkivat tupakkatripeptidit ja peptidi tukevat glukosamiiniglykaanien biosynteesiä. Vadelma- ja punapapuuutteet suojaavat ihoa hapettumisvaurioilta. Hyaluronihappo- ja sheavoi-kompleksikostea

Varasto loppu

AQUA (WATER), CLYCERIN, ETHYLHEXYL PALMITATE, PRO PANEDIOL, DIMETHICONE, NACINAMIDE, GLYCERYL STEARATE, CETYL ALCOHOL, MYRISTYL MYRISTATE, PEG-100 STEARATE, PHENOXYETHANOL, CETERARYL ALCHOL, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER, ORYZA SATIVA (RICE) STARCH, POTASSIUM SORBATE, CARBOMER, PEG-20 STEARATE, PARFUM (FRAGRANCE), DISCODIUM EDITA, , SODIUM HYDROXIDE, PEG-8, SODIUM HYALURONATE, TOCOPHEROL, CYNARA SCOLYMUS (ARTICHOKE) LEAF EXTRACT, ASCORBIC ACID, CITRIC ACID, ETHYLHEXYLGL YCERIN, MAGNESIUM CHLORIDE, RUBUS IDAEUS (RASPBERRY) LEAF EXTRACT, SOLANUM LYCOPERSICUM (TOMATO) FRUIT/LEAF/STEM EXTRACT, PHASEOLUS VULGARIS SEED EXTRACT, SOLANIUM TUBEROSUM (POTATO) PULP EXTRACT

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “721 Active´Age freshness&comfort mask – Active´Age virkistävä ja rauhoittava naamio50ml”