LUMIN’ÉCLAT ihoa kirkastava tuotesarja 25+

Lisää ihon joustavuutta ja vähentää ikääntymisen merkkejä: väynyt iho saa uuden kirkkauden, ensimmäiset pienet juonteet silottuu ja iho tuntuu raikkaammalta.

Näytetään kaikki 8 tulosta

 • 360 Lumin Éclat Silky Cream – Lumin Éclat silkkivoide 50ml

  88,00

  Erittäin tehokas voide, joka säilyttää ihon nuorekkuuden. Luotu aktiivisille ihmisille.  Silkkinen päivä- ja yönhoitotuote sisältää ainutlaatuisen helmiäsien yhdistelmän , joka palauttaa nuorekkaan ja raikkaan ihon. Ikääntymistä estävät ainesosat antavat iholle uutta energiaa, minimoivat ensimmäisiä ryppyjä ja juonteita sekä syväkosteuttavat. Iho on sileämpi ja kirkkaampi. Levitä tämä kevyt voide kasvojen, kaulan ja dekolteen iholle aamuin illoin.  Tärkeimmät vaikuttavat aineosat: Liposomaalinen soijauute, rypäleensiemen- ja E-vitamiiniyhdistelmä, levä- ja aloe vera –uuteyhdistelmä,  kaktushedelmäuute.

 • 550 Lumin’Éclat Eye Care 2x10ml – päivä- ja yösilmävoiteen duo

  86,50

  Silmänympärysvoide – duo, joka vähentää väsymyksen merkkejä ja kirkastaa silmänympärysihoa. Silmänympärysalue ansaitsee erityistä huomiota. Stressi, väsymys, unettomuus tai muut ympäristötekijät vaikuttavat negatiivisesti herkälle ihoalueelle, koska ihon biologiset toiminnot ovat epätasapainossa. Muodostuu näkyviä pieniä ryppyjä, tummia silmänalusia ja turvotusta, jotka ovat usein näkyviä merkkejä väsymyksestä. Tämä hoitokaksikko koostuu päivä- ja yöhoidosta, joka varmistaa jatkuvan synergistisen vaikutuksen, joka on mukautettu ihon biorytmiin.

  Koostumuksen ytimessä on persialainen silkkipuuyhdistelmä, jolla on valoa heijastava vaikutus (vain päivähoidossa) ja muut aktiiviaineet jotka varmistavat hienojen juonteiden, tummien silmänalusten ja turvotuksen pehmentymisen vähentäen näkyvästi väsymyksen merkkejä ja palauttaen hehkun. tällä herkälle ihoalueelle. Ne on yhdistetty valikoituihin fytolipideihin, jotka vahvistavat ihon suojakerrosta ja antioksidanttisuojaa (vain päivähoidossa), joka tukee ihon itsepuolustusmekanismia.

  PERSIALAISEN SILKKIPUUN YHDISTELMÄ – auttaa vähentämään väsymyksen merkkejä silmänympärysihosta sekä tummia silmänaluksia ja turvotusta.

  FYTORAVINTEET – kosteuttavat, hoitavat ja palauttavat ihon suojatoiminnan ja hydrolipidikerroksen.

  ANTIOKSIDANTTINEN SUOJA Suojaa ihoa kiireisen elämänrytmin aiheuttamilta oksidatiivisen stressin aiheuttamilta vaurioilta (stressi, väsymys, sininen valo, saastuminen, ruokavalio, myrkyt). Vain päivittäisessä koostumuksessa.

 • 561 Lumin`Eclat Perfecting Cream 50ml – korjaava päivävoide

  91,50

  Haluaisitko liittolaisen, joka antaa kasvoille luonnollisen hehkun ja tasaisen sävyn koko päiväksi?

  Tietyt merkit, kuten juonteet, laajentuneet huokoset, kuolleiden solujen kerääntyminen ja ihon kuivuminen, voivat ilmaantua intensiiviselle elämänrytmille altistuneelle iholle. Tämä tarkoittaa usein sitä, että ihon luonnollinen antioksidanttipuolustusjärjestelmä on ylikuormitettu – tämä johtaa epätasapainoon ihon biologisten toimintojen välillä. Tällöin ihon kyky heijastaa valoa heikkenee.

  Voiteen koostumuksen ytimessä on Provence ruusun uute ja photo-perfecting (valoa heijastava) teknologia, jotka luovat yhdessä tasaisemman sileämmän ihon. Auttavat paljastamaan ihon luonnollisen hehkun. Valo taittuu ja pinkinruskeat pigmentit sulautuvat ihoon . Sopii kaikkiin ihon sävyihin. Pigmentit imeytyvät välittömästi ja tasaisesti, jättämättä jälkiä alkuperäisestä väristä. Auttavat vahvistamaan ihon suojakerrosta ja antioksidanttisuojaa.

  PROVENCE RUUSUN UUTE

  Tasaisempi iho, tasoittunut pinta, vähentyneet hienot juonteet ja huokoset. Palauttaa ihon  luonnollisen hehkun.

  PHOTO-PERFECTING TEKNOLOGIA

  Antaa iholle hehkua ja auttaa pehmentämään huokosia, hienoja juonteita ja tummia läiskiä hienostuneen, säteilevän ilmeen saavuttamiseksi.

  FYTORAVINTEIDEN INFUUSIO

  Kosteuttaa, ravitsee, remineralisoi ja palauttaa ihon suojatoiminnan ja hydrolipidikalvon.

  ANTIOKSIDANTIT

  Suojaavat ihoa hektisen elämäntavan aiheuttamilta oksidatiivisilta stressivaurioilta (stressi, väsymys, sininen valo, saastuminen, ruokavalio, myrkyt).

 • 340 Lumin Éclat Serum – Lumin Éclat kirkastava seerumi30ml

  92,00

  Erittäin tehokas seerumi stimuloivilla komponenteilla auttaa ylläpitämään ihon kauneutta. Miellyttävän kevyt rakenne, imeytyy välittömästi. Aktiiviset komponentit torjuvat ikääntymisen ensimmäisiä merkkejä. Väsynyt, eloton ​​iho muuttuu kirkkaammaksi ja hehkuvammaksi. Iho on sileämpi, täyteläisempi, hyvin kosteutettu. Suojaa haitallisen ympäristön ja ennenaikaisen vanhenemisen vaikutuksilta Levitä kasvoille, kaulalle ja dekolteelle puhdistuksen jälkeen. Tärkeimmät vaikuttavat aineosat: Innovatiivinen fytokomponenttien cocktail (puhtaimmat kasvirasvat rypsiöljystä), neljän kukan yhdistelmä, sojan fosfolipidit, Hyaluronihappo, E-vitamiini

 • 581 Lumin’Éclat Ultimate Perfecting Mask 50ml – täydellinen hehkunaamio

  71,50

  Joskus iho tarvitsee hieman apua, jotta se todella loistaa taas intensiivisten ja stressaavien elämäntapahtumien jälkeen. Kun ihon luonnollinen antioksidanttipuolustusjärjestelmä ylikuormitetaan intensiivisen elämäntapahtuman vuoksi, ihon biologisissa toiminnoissa voi ilmetä epätasapainoa ja ihon kykyä heijastaa valoa heikkenee. Silloin on aika lisätä hehkua ihonhoidolla, joka vaikuttaa jo muutamassa minuutissa Koostumuksen ytimessä: Provence ruusun uute ja muut ihon hehkua edistävät aktiiviaineet. Ne luovat tasaisemman ihon ja sileän ihon pinnan.  Ne myös auttavat tuomaan esiin ihon luonnollisen hehkun. Tässä naamiossa ne on yhdistetty valittuihin fytolipideihin, jotka vahvistavat ihon suojakerrosta ja antioksidanttisuojaan, joka tukee ihon itsepuolustusmekanismia.

  PROVENCE RUUSUN UUTE –  Tasaisempi ja sileämpi pinta, hienot juonteet ja huokoset harmonisoituvat visuaalisesti niin, että iho saa takaisin “luonnollisen” hehkun.

  FYTORAVINTEODEN INFUUSIO – Kosteuttaa, ravitsee, remineralisoi ja palauttaa ihon suojatoiminnan ja hydrolipidikerroksen.

  ANTIOKSIDANTISUOJA Suojaa ihoa nopeasta elämäntahdista johtuvilta oksidatiivisen stressin aiheuttamilta vaurioilta (stressi, väsymys, sininen valo, saastuminen, ruokavalio, myrkyt).

 • 561 Radiance Set 2024 – hehkutuotteiden lahjapakkaus

  95,00

  Hehkutuotteiden lahjapakkaus on saanut inspiraationsa muutoksen voimasta.

  Provence ruusu, joka kukkii keväällä ja edustaa ihosi uudistumismatkaa,  palauttaa ihon elinvoiman ja hehkun poistaen talvikuukausien pimeyden. Perustuu Provence ruusu-uutteeseen ja muihin ihon hehkua edistäviin aktiiviaineisiin. Ihon pinta tasoittuu, juonteet ja huokoset vähenevät. Ihosi luonnollinen hehku tulee jälleen esiin.

   

  Lahjapakkaus sisältää:561 | LUMIN’ÉCLAT Perfecting Cream 50 ml -päivittäinen liittolainen säteilevän ihon saavuttamiseksi

  540 | LUMIN’ÉCLAT Enhancing Serum 15ml sisältää runsaasti säteilyä lisääviä aktiiviaineita

  581 | LUMIN’ÉCLAT Ultimate Perfecting Mask 20 ml naamio auttaa palauttamaan säteilyn intensiivisen ja uuvuttavan elämänjakson jälkeen.

 • 560 Lumin’Éclat Beautifying Cream 50ml – kaunistava hehkuvoide

  89,50

  Säteilevä ja rauhoittava päivittäinen liittolainen intensiiviselle elämäntavalle altistuneelle iholle. Kun ulkoiset tai sisäiset oksidatiiviset stressitekijät kuormittavat ihon luonnollista antioksidanttista puolustusjärjestelmää, ihon biologiset toiminnot voivat häiriintyä. Tämä johtaa usein pienien ryppyjen syntyä, laajentuneita huokosia, lisääntyneitä kuolleita ihosoluja ja kuivumista. Ihon luonnollinen kyky heijastaa valoa voi heikentyä. Koostumuksen ytimessä on Provence ruusun uute ja muut ihon hehkua edistävät aktiiviaineet. Ne tarjoavat tasaisemman ihon ja sileämmän ihon pinnan. Ne myös auttavat tuomaan esiin ihon luonnollisen hehkun. Tässä voiteessa ne on yhdistetty valikoituihin fytoravinteisiin, jotka auttavat vahvistamaan ihon suojakerrosta ja antioksidanttisuojaan, joka tukee ihon itsepuolustusmekanismeja.

  PROVENCE RUUSUN UUTE – Tasaisempi ja sileämpi pinta, hienot juonteet ja huokoset harmonisoituvat visuaalisesti niin, että iho saa takaisin luonnollisen hehkunsa.

  FYTORAVINTEET –  Kosteuttavat, ravitsevat, remineralisoivat ja palautta ivathon suojatoiminnan ja hydrolipidikerroksen.

  ANTIOKSIDANTISUOJA Suojaa ihoa nopeasta elämäntahdista johtuvilta oksidatiivisen stressin aiheuttamilta vaurioilta (stressi, väsymys, sininen valo, saastuminen, ruokavalio, myrkyt).

 • 540 Lumin’Éclat Enhancing Serum 30ml – virkistävä hehkuseerumi

  94,50

  Päivittäin intensiiviselle elämänrytmille altistuva iho tarvitsee piristystä palauttaakseen hehkunsa. Stressi, väsymys, unettomuus tai muut ympäristövaikutukset voivat vahingoittaa ihon luonnollista antioksidanttista puolustusjärjestelmää. Tämä aiheuttaa epätasapainon ihon biologisissa toiminnoissa. Tuloksena on usein pieniä ryppyjä, laajentuneita ihohuokosia, kuolleiden ihosolujen lisääntymistä ja ihon kuivumista. Ihon luonnollinen heijastuskyky saattaa heikentyä

  Seerumin koostumuksen ytimessä on Provence ruusun uute ja muut ihon hehkua edistävät aktiiviaineet. Niiden ansiosta ihon pitä näyttää tasaisemmalta ja sileämmältä. Ne myös auttavat tuomaan esiin ihon luonnollisen hehkun. Tässä seerumissa ne on yhdistetty valikoituihin fytolipideihin, jotka auttavat vahvistamaan ihon suojakerrosta ja antioksidanttisuojaa, joka tukee ihon itsepuolustusmekanismeja.

  PROVANCE RUUSUN UUTE Tasaisempi ja sileämpi pinta, hienot juonteet ja huokoset harmonisoituvat visuaalisesti niin, että iho saa takaisin luonnollisen hehkunsa.

  FYTORAVINTEIDEN INFUUSIO Kosteuttaa, ravitsee, remineralisoi ja palauttaa ihon suojatoiminnan ja hydrolipidikerroksen.

  ANTIOKSIDANTISUOJA Suojaa ihoa nopeasta elämäntahdista johtuvilta oksidatiivisen stressin aiheuttamilta vaurioilta (stressi, väsymys, sininen valo, saastuminen, ruokavalio, myrkyt).