Soin Dermatologique tuotesarja

SOIN DERMATOLOGIQUE tuotesarjan intohimo on ongelmaihon tasapainottaminen ja tasapainon ylläpitäminen. Tuotteet on kehitetty mahdollisimman monipuolisiksi, jotta voit luoda ihonhoito ohjelman omien tarpeidesi mukaiseksi. Tämä edistyksellinen dermatologinen ihonhoitosarja taistelee neljää yleistä iho-ongelmaa vastaan : EPÄPUHDAS IHO, PIGMENTTILÄISKÄT, COUPEROSA, IHON KUIVUUS.

Näytetään kaikki 2 tulosta

  • D-540 Anti-dryness serum – Kosteuttava seerumi 30ml

    89,60

    Voidemainen geeli. Jättää iholle kevyen, suojaavan kerroksen. pH 4,8-5,8. Miedontuoksuinen seerumi, joka sisältää rauhoittavia ja kosteuttavia vaikuttavia aineita ihon kuivumista, ärsytystä ja hilseilyä vastaan. Suunniteltu erityisesti erittäin kuivalle iholle. Käytä joka aamu ja ilta kasvojen ja kaulan ihon puhdistamisen jälkeen, hiero kevyesti iholle. Klusteroitu narsissiuute – vähentää merkittävästi kutinaa, ärsytystä ja hilseilyä, vakauttaa ihon suojakerrokseen, optimoi ihon elastisuuden, Tsentella asiatica -uute – suojaa soluja hapettumisvaurioilta ja auttaa ihoa toipumaan, Anti-aging peptidit – vähentävät näkyvästi ryppyjä. Saastumisenesto yhdistelmä – suojaa ihoa ympäristön haitallisilta vaikutuksilta

  • D-520 Anti-pigmentation brightening serum – Pigmenttiläiskiä estävä kosteuttava seerumi 30ml

    89,60

    Nopeasti imeytyvä kevyt geeli, pH 5,5-5,7 Herkän tuoksuinen, optimaalisesti tiivistetty seerumi, jolla on pigmenttiä vaalentava ja anti-aging vaikutuksia.  Levitä joka aamu ja ilta kasvojen ja kaulan puhdistamisen jälkeen ja hiero kevyesti ihoon. Herneuute – vähentää pigmenttiä kahdella tavalla ja kirkastaa ihoa, piparjuuripuun siemenuute suojaa ihoa negatiiviselta ympäristöltä, munkinpippurin-uute optimoi ihosolujen hapensyöttöa.