Soluja uudistava ja suojaava tuotesarja

Vahvistaa ja suojaa ihoa:
Suojaa ihoa ilmansaasteilta ja UVA/UVB säteilyltä.

Näytetään kaikki 4 tulosta

 • 460 Nutri`Vital Cream 50ml – Nutri`Vital voide

  109,00

  Kevyen koostumuksen omaava 460 Nutri Vital Cream on kehitetty vastaamaan kuivan ja erittäin kuivan ihon tarpeita. Koostumus keskittyy arvokkaisiin ravintoaineisiin sekä korjaaviin ja suojaaviin aktiiviaineisiin. Kaikki nämä aktiiviaineet toimivat synergiassa rauhoittaen ihoa ja auttavat palauttamaan ihon lipiditasapainon ja suojatoiminnon. Ne auttavat myös parantamaan ihon itsepuolustusmekanismeja ulkoisten stressitekijöiden sattuessa ja estävät jatkuvaa suojatoiminnan heikkenemistä.

  SKVALAANIN, LIPIDIYHDISTELMÄN, PELLAANSIEMENUUTTEEN SEKÄ ERILAISTEN LUONNONÖLJYJEN JA SHEAVOIN YHDISTELMÄ antaa iholle arvokkaita lipidielementtejä. E-VITAMIININ, MIKROLEVÄUUTTEEN JA FERMENTOIDUN AKTIIVIAINEEN YHDISTELMÄ auttaa parantamaan ihon itsepuolustusmekanismeja ulkoisia stressitekijöitä vastaan ​​ja edistää ihon mikrobiston tasapainoa. PAPAIJA-, PAPYRUS- JA ARGAN-KANTASOLUUTTEET edistävät ihon elvyttämistä ja uusiutumista. ALTER UUTE Rauhoittaa ihoa ja tarjoaa hyvinvointia.

 • 440 Nutri`Vital Serum – in-Oil 30ml – Nutri`Vital öljyseerumi

  102,00

  440 Serum in Oil NUTRI’VITAL  silkkinen koostumus on kehitetty kuivalle ja erittäin kuivalle iholle. Öljyseerumi koostuu arvokkaista ravintoaineista sekä korjaavista että suojaavista aktiiviaineista. Kaikki nämä aktiiviaineet toimivat synergiassa palauttaen ihon hyvinvoinnin, lipiditason ja siten ihon suojatoiminnan. Ne auttavat myös parantamaan ihon itsepuolustusmekanismeja ulkoisia stressitekijöitä vastaan ​​estämällä ihon jatkuvaa suojatoiminnan heikkenemistä.

  SKVALAANIN JA ERI KASVIÖLJYJEN YHDISTELMÄ antaa iholle arvokkaita lipidielementtejä. VALKOINEN PIONI-LOOTUSÖLJYUUTE E-VITAMIINILLA auttaa parantamaan ihon itsepuolustusmekanismeja ulkoisia stressitekijöitä vastaan. OMEGA-3- JA OMEGA-6-RASVAHAPPOJEN SEOS SEKÄ TYRNIMASSA auttavat ihon suojakerroksen uusiutumisessa. RAUHOITTAVA YHDSITELMÄ JA VIIKUNAKAKTUKSEN UUTE rauhoittavat ihoa ja antavat iholle hyvänolontunteen.

 • 5B Nutri Vital Intense Rich Cream 50ml – intensiivinen korjaava yövoide

  118,50

  5B Nutri Vital Inten.Rich Cream on täyteläisen koostumuksensa ansiosta yöliittolainen kuivalle ja erittäin kuivalle iholle. Koostumus keskittyy arvokkaisiin ravintoaineisiin sekä elvyttäviin ja suojaaviin aktiiviaineisiin, jotka takaavat ihon palautumisen. Kaikki nämä aktiiviaineet toimivat synergiassa rauhoittaen ihoa ja auttavat palauttamaan ihon lipiditason ja suojatoiminnan.  Parantaa ihon itsepuolustusmekanismeja ulkoisia stressitekijöitä vastaan ​​estämällä suojatoiminnan heikkenemistä. FYTOSTEROLIEN JA HASSELPÄHKINÄÖLJYN YHDISTELMÄ antaa iholle arvokkaita lipidiaineita. A- JA B6-VITAMIINIEN SEOS edistää ihon uusiutumista. MEHILÄISVAHA suojaa transepidermaaliselta kuivumiselta. ALLANTOIINI SEKÄ KAMOMILLA- JA HEVOKASTANJAUUTTEET rauhoittavat ihoa ja varmistavat ihon hyvinvoinnin.

 • 5A Nutri`Vital Light Cream 50ml – Nutri`Vital kevyt voide

  148,00

  5A Nutri Vital Light Cream 50ml on kehitetty vastaamaan kuivan ihon tarpeisiin herkän koostumuksensa ansiosta. Koostumus keskittyy arvokkaisiin ravintoaineisiin sekä korjaaviin ja suojaaviin aktiivisiin ainesosiin. Kaikki nämä vaikuttavat aineet toimivat synergiassa palauttaen ihon hyvinvoinnin ja auttavat palauttamaan sen lipiditasot ja siten suojatoiminnan. Ne auttavat myös parantamaan ihon itsepuolustusmekanismeja ulkoisia stressitekijöitä vastaan ​​estämään suojatoiminnan heikkenemisen edelleen.

   

  SKVALAANIN, MAKADAMIAN JA ERILAISIEN LUONNONÖLJYJEN YHDISTELMÄ antaa iholle arvokkaita lipidielementtejä. OMENAN JA ALPIRUUSUN KANTASOLUUUTTEET edistävät ihon elvyttämistä ja uusiutumista. VIINIRYPÄLEEN KANTASOLU-UUTE auttaa parantamaan ihon itsepuolustusmekanismeja ulkoisia stressitekijöitä vastaan.