Nuorentava tuotesarja

Antaa iholle hyvänolon tunteen. Aktivoi ihon uusiutumista ja hidastaa kuivan ihon ikääntymistä. Auttaa säilyttämään ihon luonnollisen kauneuden.

Näytetään kaikki 3 tulosta

 • 5 Nutri Vital Rich Cream 50ml – runsas palauttava yövoide

  72,00

  5 Nutri Vital Rich Cream 50ml on korvaamaton yövoide kuivalle tai erittäin kuivalle iholle täyteläisellä koostumuksellaan. Koostumus keskittyy arvokkaisiin ravintoaineisiin sekä elvyttäviin ja suojaaviin aktiiviaineisiin, jotka palauttavat ihoa yön aikana. Kaikki nämä vaikuttavat aineet toimivat synergiassa palauttaen ihon hyvinvoinnin ja auttavat palauttamaan sen lipiditasot ja siten suojatoiminnan. Ne auttavat myös parantamaan ihon itsepuolustusmekanismeja ulkoisia stressitekijöitä vastaan ​​estämään suojatoiminnan heikkenemisen edelleen.

   

  FYTOSTEROLIEN JA HASSELPÄHKINÄÖLJYN YHDISTELMÄ antaa iholle arvokkaita lipidiaineita. A- JA B6-VITAMIINIEN SEOS edistää ihon uusiutumista. MEHILÄISVAHA suojaa transepidermiselta veden haihtumiselta.

 • 5C Cell Rejuvenating Serum – Soluja nuorentava seerumi 30ml

  112,80

  Tehokkaasti korjaava seerumi, joka tarjoaa iholle maksimiannoksen huolenpitoa. Voiteessa sisältyvät tehoaineet vähentävät ryppyjä ja silottavat ihoa. Seerumi levitetään kasvoille ja kaulalle aamuisin ja/tai iltaisin ennen hoitavaa voidetta 5, 5A tai 5B. Vaikuttavat ainesosat: viinirypäleen kantasolu uute – stimuloi ihon kantasoluja, kukkauutteen yhdistelmä –  alppikukka, plumeria, mangolia, jasmiini – hellii ihoa ja antaa iholle hyvänolon tunteen.

 • 5A Cell Rejuvenating Cream – Soluja nuorentava voide 50ml

  142,50

  Samettinen koostumus, tehokkaasti uudistava voide, joka tarjoaa maksimaalisen hoitavan  hyvinvoinnin ihollesi.

  Levitetään kasvoille ja kaulalle aamuisin ja/tai iltaisin. Tehokkain tulos käytettynä yhdessä 5C seerumin kanssa.

  Vaikuttavat ainesosat: E-vitamiini, macadamia-pähikinä-, auringonkukka-, riisilese-, öljy, omena, lipideihin kapseloitu alppiruusun ja viinirypäleen kantasolu uute.