Nuorentava tuotesarja

Antaa iholle hyvänolon tunteen. Aktivoi ihon uusiutumista ja hidastaa kuivan ihon ikääntymistä. Auttaa säilyttämään ihon luonnollisen kauneuden.

Näytetään kaikki 6 tulosta

 • 89 Principle moisture cream -Kosteuttava yövoide 50ml

  92,00

  Yövoide, joka on täynnä ravitsevia vaikuttavia aineita. Auttaa saavuttamaan optimaalisen kosteuden ja palauttamaan ihon elastisuuden.

  Vaikuttavat ainesosat:  Levä, pellavansiemenet, sinappi- ja manteliuute – kosteuttavat tehokkaasti. Macadamia pähkinä öljy, sheavoi, jojoba öljy, skvalaani – tarjoaa tehokasta suojaa ja auttaa ihoa palautumaan normaaliksi. Papaija uute ja Algin uute antavat iholle uutta energiaa.

 • 81 Cell Rejuvenating Caviar Mask – Soluja uudistava kaviaarinaamio 50ml

  95,20

  Runsas hoitava naamio. Vähentää juonteiden syvyyttä ja korjaa ihon kosteutta. Muuttaa ihon sileämmäksi ja kestävämmäksi. Levitetään puhtaille  kasvoille ja kaulalle, vaikutusaika 10 min. Sen jälkeen puhdistetaan paperilla.

  Vaikuttavat ainesosat: runsaasti ravintoaineita sisältävää kaviaarin uutetta. Erityiset ikääntymistä estävät peptiidit, E-vitamiini ja aminohappojen yhdistelmä pehmentävät ihoa, vähentävät juonteita ja korjaavat lipidejä. Arvokas Argan-öljy, meadowfoam öljy, jojoba öljy ja auringonkukkaöljy takaavat ihon kosteuden. Allantoniini ja panthenol rauhoittavat ihoa.

 • 5B Super Rejuvenating Cream – Tehokkaasti nuorentava voide 50ml

  99,00

  Voide edistää solujen uusiutumista ja kasvua. Vahvistaa, elvyttää ja rauhoittaa ihoa. Käytetään yövoiteena. Taistelee ihon kuivumista ja ikääntymistä aiheuttavia tekijöitä vastaan luoden täysin uuden ”mikroilmaston”. Tulokset ovat nopeat ja heti nähtävissä. Voide on tode3lla runsas sisältäen neljä kertaa enemmän vitamiineja, kun B6 yhdistelmä. Siinä on myös runsas annos A-vitamiinia, ihanteellinen arpeutuneelle iholle.

  Vaikuttavat ainesosat: Allantoniini, mehiläisvaha, pähkinäöljy, fosfolipidit, A-vitamiini, arnica, kamomilla, hevoskastanja, B6- vitamiini (korkea määrä)

 • 5C Cell Rejuvenating Serum – Soluja nuorentava seerumi 30ml

  110,50

  Tehokkaasti korjaava seerumi, joka tarjoaa iholle maksimiannoksen huolenpitoa. Voiteessa sisältyvät tehoaineet vähentävät ryppyjä ja silottavat ihoa. Seerumi levitetään kasvoille ja kaulalle aamuisin ja/tai iltaisin ennen hoitavaa voidetta 5, 5A tai 5B. Vaikuttavat ainesosat: viinirypäleen kantasolu uute – stimuloi ihon kantasoluja, kukkauutteen yhdistelmä –  alppikukka, plumeria, mangolia, jasmiini – hellii ihoa ja antaa iholle hyvänolon tunteen.

 • 5A Cell Rejuvenating Cream – Soluja nuorentava voide 50ml

  142,50

  Samettinen koostumus, tehokkaasti uudistava voide, joka tarjoaa maksimaalisen hoitavan  hyvinvoinnin ihollesi.

  Levitetään kasvoille ja kaulalle aamuisin ja/tai iltaisin. Tehokkain tulos käytettynä yhdessä 5C seerumin kanssa.

  Vaikuttavat ainesosat: E-vitamiini, macadamia-pähikinä-, auringonkukka-, riisilese-, öljy, omena, lipideihin kapseloitu alppiruusun ja viinirypäleen kantasolu uute.

 • 5 Nutri Vital Rich Cream 50ml – runsas palauttava yövoide

  69,00

  5 Nutri Vital Rich Cream 50ml on korvaamaton yövoide kuivalle tai erittäin kuivalle iholle täyteläisellä koostumuksellaan. Koostumus keskittyy arvokkaisiin ravintoaineisiin sekä elvyttäviin ja suojaaviin aktiiviaineisiin, jotka palauttavat ihoa yön aikana. Kaikki nämä vaikuttavat aineet toimivat synergiassa palauttaen ihon hyvinvoinnin ja auttavat palauttamaan sen lipiditasot ja siten suojatoiminnan. Ne auttavat myös parantamaan ihon itsepuolustusmekanismeja ulkoisia stressitekijöitä vastaan ​​estämään suojatoiminnan heikkenemisen edelleen.

   

  FYTOSTEROLIEN JA HASSELPÄHKINÄÖLJYN YHDISTELMÄ antaa iholle arvokkaita lipidiaineita. A- JA B6-VITAMIINIEN SEOS edistää ihon uusiutumista. MEHILÄISVAHA suojaa transepidermiselta veden haihtumiselta.