Rauhoittavat ja silottavat tuotteet

Herkän ja ärsyyntynyt ihon tehokas hoito. Tekee ihosta silkkisen pehmeää.

Näytetään kaikki 3 tulosta

 • 160 Sensi`Repair Cream 50ml – rahuhoittava voide herkälle ja ärtyneelle iholle

  69,00

  160 Crème SENSI’REPAIR anti-stress kosteuttaa, rauhoittaa, ravitsee ja antaa iholle optimaalisen hyvinvointi tunteen ilmavan koostumuksensa ansiosta. Innovatiivisten aktiivisten ainesosien ja probioottien yhdistelmä vahvistaa ihon suojakerrosta, aktivoi ihon sekä solujen uusiutumista ja varmistaa kosteutuksen.

  Aloe vera rauhoittaa ja vähentää punoitusta, kosteuttaa ja ravitsee ihoa. Lisäksi suojaavat aktiiviset ainesosat toimivat suojana ja suojaavat ihoa ulkoisilta tekijöiltä, ​​ikääntymisen merkeiltä ja ärsytyksiltä. Iho rauhoittuu ja rentoutuu. Tasapainotettu iho on suojattu ja kestää paremmin stressiä ja haitallisia ympäristötekijöitä.

  Tärkeimmät aktiiviset aineosat:

  Sveitsin hunajan ensyymi, probioottien yhdistelmä (maltodekstriini + laktobasillideenientsyymi), riisiöljy, NMF complex, aloe vera, sheavoi, skvalaani, manteliöljy, auringonkukkaöljy, biomeettinen ihon lipidiyhdistemä (Bisabololi, keramidit ja fytosteroli), e-vitamiini

 • 140 Sensi`Repair Serum 30ml – rahuhoittava seerumi herkälle ja ärtyneelle iholle

  83,50

  140 Serum SENSI’REPAIR lievittää kevyen ja silkkisen koostumuksensa ansiosta herkän ihon ärsytystä välittömästi.  Innovatiivisten aktiivisten ainesosien ja probioottien yhdistelmä vahvistavat ihon suojakerrosta, aktivoivat ihon sekä solujen uusiutumista sekä kosteuttavat. Aloe veran, kasviöljyjen ja sheavoin koostumus rauhoittaa ja vähentää punoitusta, kosteuttaa ja ravitsee ihoa. Lisäksi suojaavat aktiiviset ainesosat suojaavat ihoa ulkoisilta tekijöiltä ja ikääntymisen merkeiltä. Iho rauhoittuu välittömästi, kiinteytyy ja tasapainottuu. Iho on paremmin suojattu ja vähemmän herkkä stressille ja haitallisille ympäristön vaikutuksille.

  Tärkeimmät aktiiviset ainesosat:

  Probioottien yhdistelmä, aloe vera, sheavoi, seesamiöljy, Sveitsin hunajan ensyymi, makeamantelin öljy, auringonkukkaöljy, biomeettinen lipidikoostumus.

 • 161 Sensi`Repair Recovery balm 50ml – korjaava voide herkälle iholle

  71,50

  Runsas koostumus, sisältää ainutlaatuisia aktiivisia ainesosia, jotka ravitsevat, korjaavat ja rauhoittavat reaktiivista ja stressaantunutta herkkää ihoa.

  Kasviuutteiden ja keramidien yhdistelmä vahvistaa ihon suojakerrosta vaikuttamalla ihon uusiutumiseen, säilyttäen samalla ihon kosteuden. Luonnosta saatujen ainesosien yhdistelmä – manukan, arnikan ja kamomillan hunaja yhdessä kosteuttavien ja ravitsevien aktiivisten ainesosien kanssa vähentää ja ehkäisee epämukavuuden tunnetta ja punoitusta sekä rauhoittaa ihoa.  Merellinen yhdistelmä tasapainottaa ihoa ja suojaa ihoa ulkoisilta tekijöiltä.

   Iho on tasapainossa ja suojattu, joustavampi ja reagoi vähemmän stressiin ja ympäristön vaikutuksiin.